Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BolaPolimento Atletico Scisciano
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 20.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Milello rent richting de bal. Inworp. Milello met een snelle inworp. Rubin is nu in balbezit. Rubin geeft de bal voor. Manenti bokst de bal weg.

6e minuut.
Cremonini geeft een hoge lob. Comodino kopt de bal weg. Goria probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Meazza is nu in balbezit. Meazza schiet op doel. Iennaro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Sito geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mentone met een snelle inworp. Klungelig pakt Adamo de bal. Adamo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Cremonini geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dardo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rubin rent richting de bal. Rubin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Spreafico met een snelle inworp. Adamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamo passt de bal zonder na te denken. Meazza rent richting de bal. Meazza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Casola speelt de bal door. Reggiardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Reggiardo probeert naar een medespeler te passen. Oddo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oddo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BolaPolimento - Atletico Scisciano 1:0

41e minuut.
Pirlo rent richting de bal. Rubin rent richting de bal. Rubin passt de bal met de wreef. Oddo rent richting de bal. Oddo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BolaPolimento 58%, Atletico Scisciano 42%.
BolaPolimento - Atletico Scisciano 1:0

71e minuut.
Reggiardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Reggiardo passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Berardone de bal. Casola is nu in balbezit. Casola geeft een lange en hoge pass. Manenti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Mentone probeert naar een medespeler te passen. Marchegia bereikt de bal nog maar net als eerste. Marchegia geeft een hoge lob. Meazza rent richting de bal. Meazza haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Mentone onderschept slim de pass. Meazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Reggiardo ... Strafschop! Reggiardo krijgt een gele kaart. Meazza raakt geblesseerd tijdens het duel. Meazza legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BolaPolimento 43%, Atletico Scisciano 57%.
BolaPolimento - Atletico Scisciano 1:0