Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jovines Lyon Starcom Roma
Normal Tactiek Attack
48% Balbezit 52%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Di Perna speelt de bal door. Castaldi is nu in balbezit. Mastrostefano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mastrostefano krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Portinaro probeert de bal aan de voet te houden. Allegrini rent richting de bal. Allegrini geeft de bal voor. Pucciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pucciani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pucciani rent richting de bal. Pucciani draait met de bal, schiet en ... Agosta bokst de bal weg.

24e minuut.
Carlotti met de inworp. Portinaro is nu in balbezit. Portinaro passt de bal in één keer door. Bestini bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bulgarello rent richting de bal. Bulgarello geeft de bal voor. Mastrostefano heeft problemen om de bal te vangen. Castaldi rent richting de bal. Castaldi schiet op doel. Mazzari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Garzia is nu in balbezit. Garzia draait met de bal, schiet en ... Mazzari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Di Perna bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Perna geeft een hoge lob. Zanfi probeert de bal aan de voet te houden. Pucciani is nu in balbezit. Pucciani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jovines Lyon - Starcom Roma 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jovines Lyon 45%, Starcom Roma 55%.
Jovines Lyon - Starcom Roma 1:0

59e minuut.
Pucciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pucciani haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Zanfi de bal onder controle te krijgen. Portinaro rent richting de bal. Portinaro geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bracciale probeert de bal aan de voet te houden. Portinaro is nu in balbezit. Allegrini begaat een overtreding. Portinaro is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Bestini neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Fascina bereikt de bal nog maar net als eerste. Garzia onderschept slim de pass. Garzia speelt de bal door. Castaldi is nu in balbezit. Castaldi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jovines Lyon - Starcom Roma 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jovines Lyon 55%, Starcom Roma 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jovines Lyon - Starcom Roma 1:1