Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BolaPolimento Allemaldove
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Casola rent richting de bal. Casola passt de bal in één keer door. Grufé is nu in balbezit. Oddo onderschept slim de pass. Oddo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Rubin passt de bal in één keer door. Dardo is nu in balbezit. Dardo probeert naar een medespeler te passen. Oddo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oddo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gesù passt de bal met de wreef. Pedersoli rent richting de bal. Spreafico bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedersoli verovert de bal door een tackle van achteren. Pedersoli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BolaPolimento - Allemaldove 0:1

25e minuut.
Gaburri is nu in balbezit. Casola verovert de bal door een tackle van achteren. Casola speelt de bal door. Oddo is nu in balbezit. Oddo haalt uit met een fantastische trap. Placido bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
BolaPolimento - Allemaldove 1:1

31e minuut.
Sanpietro bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaburri verovert de bal door een tackle van achteren. Gaburri passt de bal zonder na te denken. Gesù bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesù draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Sanpietro controleert de bal met de borst. Gesù is nu in balbezit. Sito tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sito krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Rubin is nu in balbezit. Oddo is nu in balbezit. Rubin speelt de bal door. Oddo rent richting de bal. Oddo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BolaPolimento 45%, Allemaldove 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BolaPolimento - Allemaldove 1:1

61e minuut.
Gaburri probeert naar een medespeler te passen. Spreafico bereikt de bal nog maar net als eerste. Gesù maakt een afschuwelijke overtreding. Spreafico raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Spreafico kan niet meer verder spelen. Baldesari komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Casola bereikt de bal nog maar net als eerste. Casola speelt de bal door. Rubin is nu in balbezit. Rubin draait met de bal, schiet en ... Placido werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Bertola probeert naar een medespeler te passen. Oddo bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Rubin de bal. Rubin draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Geronzi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Gesù speelt de bal door. Baldesari rent richting de bal. Pedersoli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pedersoli krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Baldesari bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassetto onderschept slim de pass. Cassetto passt de bal zonder na te denken. Gesù rent richting de bal. Gesù draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BolaPolimento 43%, Allemaldove 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BolaPolimento - Allemaldove 1:1