Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wizard Whales TORINO1906
Normal Tactiek tito 4312
45% Balbezit 55%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19.8 gemiddelde waardering 45.1
weak Schieten outstanding
weak Passen average
poor Verdedigen good


1e minuut.
Zingarello met een sublieme pass. Rondine met een sublieme pass. Daar is Paravato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paravato haalt uit met een fantastische trap. Mostro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wizard Whales - TORINO1906 0:1

3e minuut.
Parmiggiani heeft problemen om de bal te vangen. Console rent richting de bal. Console geeft een lange en hoge pass. Paravato springt en kopt de bal. Mostro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Simonini met een sublieme pass. Console bereikt de bal nog maar net als eerste. Paravato bereikt de bal nog maar net als eerste. Paravato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wizard Whales - TORINO1906 0:2

11e minuut.
Simonini onderschept slim de pass. Simonini geeft een hoge lob. Daar is Parmiggiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Console bereikt de bal nog maar net als eerste. Console schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wizard Whales - TORINO1906 0:3

12e minuut.
Spadotto onderschept slim de pass. Spadotto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Parmiggiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paravato rent richting de bal. Paravato haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wizard Whales - TORINO1906 0:4

17e minuut.
Console passt de bal met de wreef. Rondine rent richting de bal. Mostro speelt de bal door. Labbate rent richting de bal. Labbate geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paravato bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Wizard Whales - TORINO1906 0:5

19e minuut.
Labbate speelt de bal door. Avogari rent richting de bal. Avogari probeert naar een medespeler te passen. Paravato kan de bal niet met de borst controleren. Paravato schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Rondine rent richting de bal. Rondine passt de bal met de wreef. Daar is Paravato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zingarello rent richting de bal. Zingarello speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Avogari geeft een lange en hoge pass. Console kopt de bal weg. Paravato rent richting de bal. Paravato schiet op doel. Mostro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wizard Whales - TORINO1906 0:6

29e minuut.
Parmiggiani trapt de bal weg van het doel. Labbate kopt de bal weg. Gellera speelt de bal door. Console is nu in balbezit. Console schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Daar is Parmiggiani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rondine rent richting de bal. Rondine met een sublieme pass. Paravato is nu in balbezit. Paravato haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wizard Whales 79%, TORINO1906 21%.
Wizard Whales - TORINO1906 0:6

55e minuut.
Travaglini bereikt de bal nog maar net als eerste. Labbate onderschept slim de pass. Labbate met een sublieme pass. Paravato is nu in balbezit. Paravato schiet op doel. Mostro bokst de bal weg. Paravato bereikt de bal nog maar net als eerste. Paravato schiet op doel. Mostro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Zingarello probeert naar een medespeler te passen. Rondine is nu in balbezit. Rondine passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Paravato de bal. Paravato schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Console is nu in balbezit. Console passt de bal met de wreef. Paravato bereikt de bal nog maar net als eerste. Paravato schiet op doel. Mostro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wizard Whales - TORINO1906 0:7

62e minuut.
Avogari verovert de bal door een tackle van achteren. Labbate is nu in balbezit. Labbate probeert naar een medespeler te passen. Rondine rent richting de bal. Rondine draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wizard Whales - TORINO1906 0:8

73e minuut.
Console heeft problemen om de bal te vangen. Console met een sublieme pass. Paravato rent richting de bal. Paravato schiet op doel. Mostro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wizard Whales - TORINO1906 0:9

75e minuut.
Lomasto verovert de bal door een tackle van achteren. Lomasto probeert naar een medespeler te passen. Paravato bereikt de bal nog maar net als eerste. Paravato haalt uit met een fantastische trap. Mostro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wizard Whales - TORINO1906 0:10

80e minuut.
Junaedi bereikt de bal nog maar net als eerste. Junaedi geeft een lange en hoge pass. Rondine probeert naar een medespeler te passen. Paravato heeft problemen om de bal te vangen. Paravato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Avogari bereikt de bal nog maar net als eerste. Avogari geeft een hoge lob. Rondine kopt de bal weg. Paravato is nu in balbezit. Paravato draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Paravato geeft de bal voor. Klungelig pakt Parmiggiani de bal. Paravato rent richting de bal. Paravato haalt uit met een fantastische trap. Mostro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wizard Whales - TORINO1906 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wizard Whales 79%, TORINO1906 21%.
Wizard Whales - TORINO1906 0:11