Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diabolika Team Los Arcenes
523 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
25 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30 gemiddelde waardering 17.5
matig Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


9e minuut.
Marotta rent richting de bal. Cramar verovert de bal door een tackle van achteren. Cramar speelt de bal door. Macaluso bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaluso draait met de bal, schiet en ... Follini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Cester passt de bal in één keer door. Meccia bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaluso onderschept slim de pass. Macaluso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabolika Team - Los Arcenes 1:0

14e minuut.
Chiaini rent richting de bal. Orimi rent richting de bal. Orimi passt de bal zonder na te denken. Macaluso rent richting de bal. Macaluso draait met de bal, schiet en ... Follini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

20e minuut.
Macaluso rent richting de bal. Macaluso speelt de bal door. Orimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cester bereikt de bal nog maar net als eerste. Cester haalt uit met een fantastische trap. Follini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Mambretti kopt de bal weg. Guerrieri rent richting de bal. Guerrieri passt de bal zonder na te denken. Cramar is nu in balbezit. Cramar passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Macaluso rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Chiaini raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Giunti komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabolika Team 39%, Los Arcenes 61%.
Diabolika Team - Los Arcenes 1:0

47e minuut.
Cramar rent richting de bal. Cramar speelt de bal door. Macaluso is nu in balbezit. Macaluso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Petru rent richting de bal. Quadri onderschept slim de pass. Quadri met een sublieme pass. Mambretti is nu in balbezit. Mambretti draait met de bal, schiet en ... Carini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Guerrieri probeert naar een medespeler te passen. Marotta heeft problemen om de bal te vangen. Cramar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cramar geeft de bal voor. Macaluso krijgt zijn hoofd ertegen. Follini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Quadri rent richting de bal. Petru verovert de bal door een tackle van achteren. Petru geeft een lange en hoge pass. Cester is nu in balbezit. Cester draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Mambretti bereikt de bal nog maar net als eerste. Orimi onderschept slim de pass. Orimi geeft een hoge lob. Macaluso rent richting de bal. Macaluso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guerrieri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cramar geeft de bal voor. Cester bereikt de bal nog maar net als eerste. Cester schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Daar is Petru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giunti rent richting de bal. Petru rent richting de bal. Petru schiet op doel. Na een snelle pass probeert Macaluso de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabolika Team - Los Arcenes 2:0

79e minuut.
Matteo rent richting de bal. Matteo geeft een hoge lob. Cerioli probeert de bal aan de voet te houden. Macaluso bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaluso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Guerrieri verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrieri geeft de bal voor. Macaluso is nu in balbezit. Macaluso draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabolika Team - Los Arcenes 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabolika Team 25%, Los Arcenes 75%.
Diabolika Team - Los Arcenes 3:0