Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Starcom Roma Piscinese FC
Attack Tactiek 433
46% Balbezit 54%
48% Spel op eigen helft 52%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 25.9
slecht Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Briozzo is nu in balbezit. Zanfi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Briozzo. Zanfi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

2e minuut.
Pisanelli kopt de bal weg. Chiorri rent richting de bal. Chiorri passt de bal met de wreef. Briozzo rent richting de bal. Briozzo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Cossato geeft een lange en hoge pass. Partele bereikt de bal nog maar net als eerste. Briozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Partele rent richting de bal. Partele haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Starcom Roma - Piscinese FC 0:1

9e minuut.
Filpi geeft een hoge lob. Estatzu kopt de bal weg. Klungelig pakt Garzia de bal. Santilli rent richting de bal. Santilli geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Todisco speelt de bal door. Buoni rent richting de bal. Buoni met een sublieme pass. Briozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Briozzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starcom Roma 49%, Piscinese FC 51%.
Starcom Roma - Piscinese FC 0:1

74e minuut.
Zanfi geeft een lange en hoge pass. Todisco kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Briozzo de bal onder controle te krijgen. Partele is nu in balbezit. Partele schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Bracciale probeert de bal aan de voet te houden. Briozzo is nu in balbezit. Briozzo passt de bal zonder na te denken. Chiorri is nu in balbezit. Chiorri geeft een hoge lob. Agosta verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Allegrini rent richting de bal. Allegrini geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cossato de bal. Castaldi is nu in balbezit. Castaldi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Prolo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Partele passt de bal met de wreef. Briozzo is nu in balbezit. Zanfi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Briozzo raakt geblesseerd tijdens het duel. Pisanelli legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Starcom Roma - Piscinese FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starcom Roma 48%, Piscinese FC 52%.
Starcom Roma - Piscinese FC 0:2