Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Diabolika Team Jovines Lyon
523 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
18 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.7 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moiraghi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Petru is nu in balbezit. Bestini onderschept slim de pass. Bestini haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Tofani onderschept slim de pass. Tofani met een sublieme pass. Bestini is nu in balbezit. Bellugi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellugi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Petrarca is nu in balbezit. Petrarca speelt de bal door. Petru geeft een hoge lob. Macaluso bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaluso haalt uit met een fantastische trap. Mazzari bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Orimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Orimi met een sublieme pass. Macaluso heeft problemen om de bal te vangen. Macaluso haalt uit met een fantastische trap. Mazzari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Orimi geeft de bal voor. Daar is Mastrostefano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Guerrieri zal de hoekschop nemen. Macaluso maakt een snoekduik en kopt de bal. Mazzari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Ferrazzo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Balbonesi komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Balbonesi geeft de bal voor. Klungelig pakt Petrarca de bal. Petrarca met een sublieme pass. Petru is nu in balbezit. Petru haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Mazzari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Inworp. Guerrieri met een snelle inworp. Cramar geeft een lange en hoge pass. Macaluso is nu in balbezit. Macaluso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Doeltrap. Carone met een harde bal richting middenveld. Petru kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Macaluso de bal onder controle te krijgen. Macaluso haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Macaluso is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabolika Team - Jovines Lyon 1:0

27e minuut.
Petru kopt de bal weg. Mastrostefano heeft problemen om de bal te vangen. Macaluso is nu in balbezit. Macaluso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diabolika Team - Jovines Lyon 2:0

33e minuut.
Klungelig pakt Petru de bal. Balbonesi rent richting de bal. Petru verovert de bal door een tackle van achteren. Cester bereikt de bal nog maar net als eerste. Cester geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Petru onderschept slim de pass. Tofani is nu in balbezit. Petru schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Petru krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Cramar probeert naar een medespeler te passen. Guerrieri rent richting de bal. Petru bereikt de bal nog maar net als eerste. Cramar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cramar geeft een hoge lob. Mazzari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Macaluso rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Carlotti met een sublieme pass. Cester rent richting de bal. Cester speelt de bal door. Orimi rent richting de bal. Orimi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Mazzari trapt de bal weg van het doel. Bestini kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Lercari de bal onder controle te krijgen. Bellugi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellugi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabolika Team 32%, Jovines Lyon 68%.
Diabolika Team - Jovines Lyon 2:0

46e minuut.
Tofani rent richting de bal. Tofani speelt de bal door. Fascina heeft problemen om de bal te vangen. Macaluso rent richting de bal. Macaluso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Orimi kopt de bal weg. Petrarca rent richting de bal. Met opzet legt Bellugi zijn tegenspeler op de grond. Bellugi krijgt een gele kaart. Petrarca raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Petrarca kan niet meer verder spelen. Onischenko komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Petru bereikt de bal nog maar net als eerste. Balbonesi geeft een lange en hoge pass. Zetti kopt de bal weg. Macaluso rent richting de bal. Macaluso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Diabolika Team - Jovines Lyon 3:0

72e minuut.
Orimi verovert de bal door een tackle van achteren. Orimi probeert naar een medespeler te passen. Cester speelt de bal door. Macaluso bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaluso haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Mazzari met een harde bal richting middenveld. Orimi kopt de bal weg. Klungelig pakt Cester de bal. Macaluso rent richting de bal. Macaluso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Balbonesi rent richting de bal. Balbonesi probeert naar een medespeler te passen. Petru bereikt de bal nog maar net als eerste. Bestini verovert de bal door een tackle van achteren. Bestini geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Macaluso rent richting de bal. Macaluso passt de bal zonder na te denken. Cramar rent richting de bal. Cramar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Diabolika Team - Jovines Lyon 4:0

83e minuut.
Carlotti is nu in balbezit. Carlotti geeft een lange en hoge pass. Cester kopt de bal weg. Klungelig pakt Macaluso de bal. Macaluso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Orimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Orimi geeft de bal voor. Macaluso bereikt de bal nog maar net als eerste. Macaluso draait met de bal, schiet en ... Cester krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Diabolika Team 25%, Jovines Lyon 75%.
Diabolika Team - Jovines Lyon 4:0