Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Scisciano Starcom Roma
Normal Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Lippolis bereikt de bal nog maar net als eerste. Santilli verovert de bal door een tackle van achteren. Santilli passt de bal zonder na te denken. Garzia is nu in balbezit. Garzia schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Scisciano - Starcom Roma 0:1

17e minuut.
Castaldi probeert naar een medespeler te passen. Di Perna is nu in balbezit. Cremonini maakt een afschuwelijke overtreding. Cremonini krijgt een gele kaart. Di Perna is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Di Perna zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Lippolis kopt de bal weg. Mentone is nu in balbezit. Mentone met een sublieme pass. Meazza is nu in balbezit. Meazza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Scisciano 50%, Starcom Roma 50%.
Atletico Scisciano - Starcom Roma 0:1

59e minuut.
Bulgarello probeert naar een medespeler te passen. Garzia is nu in balbezit. Olla begaat een overtreding. Olla krijgt een gele kaart. Garzia wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

66e minuut.
Manenti trapt de bal weg van het doel. Bulgarello kopt de bal weg. Klungelig pakt Castaldi de bal. Di Perna bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Perna haalt uit met een fantastische trap. Manenti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Agosta met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Estatzu de bal. Battolu rent richting de bal. Battolu schiet op doel. De bal raakt de paal.

79e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Olla trapt de bal weg. Battolu speelt de bal door. Garzia is nu in balbezit. Garzia haalt uit met een fantastische trap. Manenti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Na een snelle pass probeert Castaldi de bal onder controle te krijgen. Bracciale is nu in balbezit. Bracciale passt de bal met de wreef. Castaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaldi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Scisciano 64%, Starcom Roma 36%.
Atletico Scisciano - Starcom Roma 0:1