Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Scisciano Italian land
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.3 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Berardone is nu in balbezit. Berardone geeft een lange en hoge pass. Adamo met een sublieme pass. Meazza rent richting de bal. Meazza draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Bisello controleert de bal met de borst. Bidini probeert naar een medespeler te passen. Bisello speelt de bal door. Cambiasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cambiasi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Adamo speelt de bal door. Meazza is nu in balbezit. Albertis is nu in balbezit. Meazza verovert de bal door een tackle van achteren. Meazza haalt uit met een fantastische trap. Cedolin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Linaldeddu de bal. Meazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meazza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Scisciano - Italian land 1:0

22e minuut.
Linaldeddu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Comodino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adamo is nu in balbezit. Adamo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Daar is Noschese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bidini rent richting de bal. Bidini passt de bal in één keer door. Daar is Meazza, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meazza haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Scisciano 50%, Italian land 50%.
Atletico Scisciano - Italian land 1:0

51e minuut.
Berardone met een sublieme pass. Bidini met een sublieme pass. Klungelig pakt Bisello de bal. Adamo verovert de bal door een tackle van achteren. Adamo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Meazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meazza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Scisciano - Italian land 2:0

64e minuut.
Noschese geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mentone met de inworp. Adamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Scisciano - Italian land 3:0

70e minuut.
Cambiasi rent richting de bal. Cremonini onderschept slim de pass. Cremonini geeft de bal voor. Meazza rent richting de bal. Meazza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Bidini geeft de bal voor. Daar is Linaldeddu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capirossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Comodino onderschept slim de pass. Comodino geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Scisciano - Italian land 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Scisciano 27%, Italian land 73%.
Atletico Scisciano - Italian land 4:0