Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ManguStars Locomotiv Bielsa
433 Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Trezzi is nu in balbezit. Arcangelo rent richting de bal. Arcangelo passt de bal zonder na te denken. Costabile rent richting de bal. Costabile schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Olla passt de bal met de wreef. Foschi is nu in balbezit. Rucina maakt een afschuwelijke overtreding. Rucina krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Anzuinelli met een harde bal richting middenveld. Arcangelo kopt de bal weg. Costabile bereikt de bal nog maar net als eerste. Costabile schiet op doel. Tenani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ManguStars - Locomotiv Bielsa 0:1

35e minuut.
Trezzi kan de bal niet met de borst controleren. Costabile verovert de bal door een tackle van achteren. Costabile met een sublieme pass. Arcangelo is nu in balbezit. Arcangelo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ManguStars - Locomotiv Bielsa 0:2

38e minuut.
Scuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Scuri passt de bal zonder na te denken. Montenaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Costabile onderschept slim de pass. Costabile haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Foschi met de inworp. Gaburri rent richting de bal. Gaburri geeft de bal voor. Costabile probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Costabile draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Trezzi rent richting de bal. Scuri onderschept slim de pass. Scuri met een sublieme pass. Costabile rent richting de bal. Costabile draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ManguStars - Locomotiv Bielsa 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ManguStars 75%, Locomotiv Bielsa 25%.
ManguStars - Locomotiv Bielsa 0:3

53e minuut.
D`Orlandi is nu in balbezit. Noci is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van D`Orlandi. Noci wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Noci kan niet meer verder spelen. Lupatelli komt het veld opgelopen. Trezzi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Sepi de bal. Rucina is nu in balbezit. Rucina haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Levo passt de bal zonder na te denken. Lupatelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Levo begaat een overtreding. Levo krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Trezzi verovert de bal door een tackle van achteren. Trezzi passt de bal zonder na te denken. Tullio is nu in balbezit. Tullio draait met de bal, schiet en ... Lo Tufo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Olla controleert de bal met de borst. De bal raakt de paal. Olla rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ManguStars - Locomotiv Bielsa 1:3

63e minuut.
Scuri bereikt de bal nog maar net als eerste. Olla onderschept slim de pass. Olla speelt de bal door. Rucina is nu in balbezit. Rucina draait met de bal, schiet en ... Lo Tufo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ManguStars 45%, Locomotiv Bielsa 55%.
ManguStars - Locomotiv Bielsa 1:3