Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Italian land Piscinese FC
Normal Tactiek 433
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 25.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


13e minuut.
Capirossi rent richting de bal. Pisanelli verovert de bal door een tackle van achteren. Pisanelli met een sublieme pass. Lavolpicella is nu in balbezit. Lavolpicella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Italian land - Piscinese FC 0:1

15e minuut.
Briozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavolpicella bereikt de bal nog maar net als eerste. Briozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Briozzo schiet op doel. Cedolin maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Italian land - Piscinese FC 0:2

27e minuut.
Buoni heeft problemen om de bal te vangen. Buoni geeft de bal voor. Noschese probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lavolpicella rent richting de bal. Lavolpicella haalt uit met een fantastische trap. Cedolin bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Capirossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisello bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisanelli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Pisanelli moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pisanelli schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

31e minuut.
Daar is Cambiasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Doriguzzi is nu in balbezit. Doriguzzi probeert naar een medespeler te passen. Briozzo rent richting de bal. Briozzo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Doriguzzi met een sublieme pass. Buoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Buoni geeft een hoge lob. Lavolpicella bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavolpicella draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Noschese bereikt de bal nog maar net als eerste. Noschese geeft een lange en hoge pass. Chiorri kopt de bal weg. Lavolpicella bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavolpicella schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Doriguzzi met een sublieme pass. Lavolpicella bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavolpicella passt de bal in één keer door. Briozzo rent richting de bal. Briozzo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Doriguzzi verovert de bal door een tackle van achteren. Doriguzzi met een sublieme pass. Klungelig pakt Lavolpicella de bal. Lavolpicella draait met de bal, schiet en ... Cedolin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Italian land - Piscinese FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Italian land 62%, Piscinese FC 38%.
Italian land - Piscinese FC 0:3

58e minuut.
Albertis geeft de bal voor. Inworp. Buoni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Briozzo is nu in balbezit. Briozzo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Linaldeddu trapt de bal weg van het doel. Idda rent richting de bal. Idda probeert naar een medespeler te passen. Cambiasi rent richting de bal. Cambiasi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Italian land 59%, Piscinese FC 41%.
Italian land - Piscinese FC 0:3