Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ManguStars as lanciano
433 Tactiek Attack
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.3 gemiddelde waardering 14.8
poor Schieten hopeless
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Lisca geeft een hoge lob. Casari bereikt de bal nog maar net als eerste. Casari met een sublieme pass. Garza bereikt de bal nog maar net als eerste. Garza haalt uit met een fantastische trap. Tenani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Bacelieri probeert naar een medespeler te passen. Ipavic bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipavic met een sublieme pass. Garza rent richting de bal. Garza draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ManguStars - as lanciano 0:1

36e minuut.
Di Cosola geeft een lange en hoge pass. Pavich is nu in balbezit. Bozzini maakt een afschuwelijke overtreding. Bozzini krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ManguStars 57%, as lanciano 43%.
ManguStars - as lanciano 0:1

46e minuut.
Bacelieri verovert de bal door een tackle van achteren. Bacelieri passt de bal zonder na te denken. Pavich rent richting de bal. Ipavic bereikt de bal nog maar net als eerste. Ipavic draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Tenani met een harde bal richting middenveld. Titone kopt de bal weg. Bozzini bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavich onderschept slim de pass. Pavich geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
ManguStars - as lanciano 0:2

54e minuut.
Tullio is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tullio met een snelle inworp. Boccalari is nu in balbezit. Boccalari passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Bozzini onderschept slim de pass. Pavich bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozzini rent richting de bal. Ipavic rent richting de bal. Ipavic schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Bozzini is nu in balbezit. Garza tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bozzini raakt geblesseerd tijdens het duel. Bozzini zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Piccolomini bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccolomini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Re Calegari neemt vlug de vrije trap. Boccalari is nu in balbezit. Boccalari passt de bal met de wreef. Rucina rent richting de bal. Rucina draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Boccalari raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Trezzi komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Trezzi rent richting de bal. Di Cosola rent richting de bal. Di Cosola geeft een hoge lob. Rucina heeft problemen om de bal te vangen. Rucina draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Piccolomini passt de bal zonder na te denken. Noci rent richting de bal. Noci met een sublieme pass. Piccolomini bereikt de bal nog maar net als eerste. Piccolomini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ManguStars - as lanciano 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ManguStars 58%, as lanciano 42%.
ManguStars - as lanciano 1:2