Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Starcom Roma Italian land
Attack Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 16.4
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Allegrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Cech is nu in balbezit. Cech passt de bal zonder na te denken. Cambiasi is nu in balbezit. Cambiasi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Noschese is nu in balbezit. Cech bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulgarello tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bulgarello krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Cech verovert de bal door een tackle van achteren. Cech probeert naar een medespeler te passen. Cambiasi is nu in balbezit. Cambiasi schiet op doel. Zanfi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Agosta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starcom Roma 49%, Italian land 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Starcom Roma - Italian land 0:0

53e minuut.
Estatzu rent richting de bal. Estatzu geeft een hoge lob. Daar is Di Perna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaldi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Starcom Roma - Italian land 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starcom Roma 42%, Italian land 58%.
Starcom Roma - Italian land 1:0