Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jovines Lyon Atletico Scisciano
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Ferrazzo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Berardone. Ferrazzo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tofani met een snel genomen vrije trap. Pucciani is nu in balbezit. Pucciani schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Mentone speelt de bal door. Daar is Battolu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Battolu speelt de bal door. Meazza rent richting de bal. Meazza schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Tofani bereikt de bal nog maar net als eerste. Battolu verovert de bal door een tackle van achteren. Battolu met een sublieme pass. Meazza rent richting de bal. Meazza schiet op doel. Mazzari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Battolu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tofani maakt een afschuwelijke overtreding. Battolu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lippolis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Meazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Meazza schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jovines Lyon 47%, Atletico Scisciano 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jovines Lyon - Atletico Scisciano 0:0

64e minuut.
Iachini geeft de bal voor. Inworp. Moiraghi met een snelle inworp. Bestini is nu in balbezit. Bestini draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Ferrazzo rent richting de bal. Pirlo verovert de bal door een tackle van achteren. Mastrostefano rent richting de bal. Battolu onderschept slim de pass. Battolu haalt uit met een fantastische trap. Mazzari bokst de bal weg.

74e minuut.
Tofani geeft de bal voor. Pirlo heeft problemen om de bal te vangen. Pirlo geeft de bal voor. Meazza is nu in balbezit. Meazza draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Jovines Lyon - Atletico Scisciano 0:1

75e minuut.
Tofani rent richting de bal. Battolu rent richting de bal. Battolu probeert naar een medespeler te passen. Meazza is nu in balbezit. Meazza haalt uit met een fantastische trap. Mazzari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jovines Lyon 58%, Atletico Scisciano 42%.
Jovines Lyon - Atletico Scisciano 0:1