Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Starcom Roma Allemaldove
Attack Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Castaldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Castaldi met een sublieme pass. Bracciale is nu in balbezit. Garzia rent richting de bal. Garzia draait met de bal, schiet en ... Paal! Garzia is nu in balbezit. Garzia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Starcom Roma - Allemaldove 1:0

19e minuut.
Bracciale is nu in balbezit. Bracciale met een sublieme pass. Garzia rent richting de bal. Garzia haalt uit met een fantastische trap. Geronzi probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Gesù speelt de bal door. Pedersoli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Allegrini. Pedersoli raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Gaburri neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Estatzu heeft problemen om de bal te vangen. Bracciale bereikt de bal nog maar net als eerste. Bracciale probeert naar een medespeler te passen. Pedersoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedersoli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starcom Roma 42%, Allemaldove 58%.
Starcom Roma - Allemaldove 1:0

68e minuut.
Prata verovert de bal door een tackle van achteren. Prata geeft een lange en hoge pass. Zanfi rent richting de bal. Pedersoli rent richting de bal. Pedersoli schiet op doel. Agosta kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Starcom Roma 47%, Allemaldove 53%.
Starcom Roma - Allemaldove 1:0