Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G.S. Arco real elios
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 20.6
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Tagliaferri met een sublieme pass. Arcari bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcari onderschept slim de pass. Arcari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Calcaterra rent richting de bal. Calcaterra passt de bal in één keer door. Dadda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadda schiet op doel. Chiappelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
G.S. Arco - real elios 1:0

13e minuut.
Nania met een sublieme pass. Sarchi is nu in balbezit. Ceolin probeert naar een medespeler te passen. Sarchi rent richting de bal. Sarchi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Arcari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcari begaat een overtreding. Arcari krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Collodi speelt de bal door. Sansoni is nu in balbezit. Sansoni passt de bal zonder na te denken. Sarchi rent richting de bal. Sarchi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ceolin heeft problemen om de bal te vangen. Tagliaferri is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ceolin. Ceolin krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Calcaterra bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagliaferri onderschept slim de pass. Tagliaferri passt de bal zonder na te denken. Nania is nu in balbezit. Nania geeft een hoge lob. Scavuzzo bokst de bal weg. Sarchi is nu in balbezit. Sarchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
G.S. Arco - real elios 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.S. Arco 49%, real elios 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
G.S. Arco - real elios 1:1

56e minuut.
Sabelli onderschept slim de pass. Sabelli passt de bal in één keer door. Dadda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G.S. Arco - real elios 2:1

70e minuut.
Arcari passt de bal in één keer door. Cuzzocrea rent richting de bal. Sarchi is nu in balbezit. Arcari is nu in balbezit. Arcari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Albanis geeft een lange en hoge pass. Dadda rent richting de bal. Zulian rent richting de bal. Dadda verovert de bal door een tackle van achteren. Dadda haalt uit met een fantastische trap. Chiappelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Sarchi probeert de bal aan de voet te houden. Sansoni rent richting de bal. Sansoni geeft een hoge lob. Dadda is nu in balbezit. Dadda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
G.S. Arco - real elios 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.S. Arco 49%, real elios 51%.
G.S. Arco - real elios 3:1