Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamo cef Imperator fc
Sweep Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21 gemiddelde waardering 20.8
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen zwak
zwak Verdedigen hopeloos


6e minuut.
Menichetti is nu in balbezit. Piagentini rent richting de bal. Piagentini speelt de bal door. Cersosimo is nu in balbezit. Cersosimo schiet op doel. Paal!

17e minuut.
Conversi rent richting de bal. Mottola verovert de bal door een tackle van achteren. Cacciavillani rent richting de bal. Mottola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mottola schiet op doel. Parollo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Menichetti met een sublieme pass. Daar is Calino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calino geeft de bal voor. Cersosimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cersosimo schiet op doel. Gaiti bokst de bal weg.

37e minuut.
Fulconi met een sublieme pass. Pane probeert naar een medespeler te passen. Magnoni rent richting de bal. Mottola verovert de bal door een tackle van achteren. Mottola draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Scarangello rent richting de bal. Cacciavillani onderschept slim de pass. Cacciavillani speelt de bal door. Mottola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mottola haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Parollo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo cef 40%, Imperator fc 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dinamo cef - Imperator fc 0:0

55e minuut.
Piagentini passt de bal met de wreef. Cersosimo is nu in balbezit. Fulconi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cersosimo verovert de bal door een tackle van achteren. Cersosimo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Bugatti probeert de bal met de borst te controleren. Mottola is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Conversi. Mottola wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Mottola kan niet meer verder spelen. Prodigio komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Calino is nu in balbezit. Calino geeft een hoge lob. Cersosimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cersosimo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo cef - Imperator fc 1:0

76e minuut.
Conversi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciavillani bereikt de bal nog maar net als eerste. Conversi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciavillani verovert de bal door een tackle van achteren. Cacciavillani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Magnoni geeft een lange en hoge pass. Cersosimo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fulconi. Fulconi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo cef 46%, Imperator fc 54%.
dinamo cef - Imperator fc 1:0