Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Pimonte A,C, Denti
343 Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
8 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 16.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen average


4e minuut.
Biferno rent richting de bal. Biferno geeft een lange en hoge pass. Daar is Zagaglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tortora bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortora schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Dolfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldisserott onderschept slim de pass. Baldisserott probeert naar een medespeler te passen. Tortora bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortora draait met de bal, schiet en ... Cabras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Iacchini is nu in balbezit. Brugaletta verovert de bal door een tackle van achteren. Brugaletta passt de bal zonder na te denken. Simino rent richting de bal. Simino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Pimonte - A,C, Denti 1:0

23e minuut.
Gallerani onderschept slim de pass. Gallerani speelt de bal door. Di Pierro speelt de bal door. Simino is nu in balbezit. Simino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Dolfi kopt de bal weg. Baldisserott bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Pierro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldisserott onderschept slim de pass. Baldisserott geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tortora rent richting de bal. Tortora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Red Pimonte - A,C, Denti 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Pimonte 60%, A,C, Denti 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Pimonte - A,C, Denti 1:1

46e minuut.
Klungelig pakt Tortora de bal. Baldisserott rent richting de bal. Simino tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Simino krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Agosti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zagaglia begaat een overtreding. Agosti raakt geblesseerd tijdens het duel. Iacchini zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Tortora rent richting de bal. Tortora schiet op doel. Cabras verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Brugaletta passt de bal in één keer door. Iacchini rent richting de bal. Met opzet legt Simino zijn tegenspeler op de grond. Simino krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

75e minuut.
Daar is Tortora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baldisserott is nu in balbezit. Dolfi is nu in balbezit. Baldisserott is nu in balbezit. Baldisserott draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Baldisserott verovert de bal door een tackle van achteren. Baldisserott passt de bal zonder na te denken. Bitetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tortora onderschept slim de pass. Tortora haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Pimonte 64%, A,C, Denti 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Red Pimonte - A,C, Denti 1:1