Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
silofanoi real elios
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 20.9
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Paissan passt de bal met de wreef. Collodi met een sublieme pass. Del Coiro met een sublieme pass. Nania rent richting de bal. Nania schiet op doel. Zuffellato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciserani probeert naar een medespeler te passen. Nania rent richting de bal. Nania geeft een hoge lob. Sarchi krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Brienza geeft de bal voor. Inworp. Scopa met een snelle inworp. Porcari rent richting de bal. Porcari geeft een hoge lob. Chiappelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Gerolimi geeft een lange en hoge pass. Del Coiro is nu in balbezit. Del Coiro speelt de bal door. Tolomeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolomeo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Venditto bereikt de bal nog maar net als eerste. Venditto geeft een lange en hoge pass. Zulian rent richting de bal. Tolomeo verovert de bal door een tackle van achteren. Tolomeo draait met de bal, schiet en ... Chiappelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Perillo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Scopa met een snelle inworp. Porcari rent richting de bal. Porcari geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Porcari probeert naar een medespeler te passen. Tolomeo is nu in balbezit. Zulian bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolomeo verovert de bal door een tackle van achteren. Tolomeo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Paissan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tolomeo is nu in balbezit. Tolomeo passt de bal zonder na te denken. Porcari rent richting de bal. Porcari schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Arcari onderschept slim de pass. Arcari passt de bal zonder na te denken. Perosio probeert naar een medespeler te passen. Sarchi rent richting de bal. Sarchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Brienza geeft de bal voor. Venditto kopt de bal weg. Arcari heeft problemen om de bal te vangen. Porcari onderschept slim de pass. Porcari draait met de bal, schiet en ... Chiappelli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: silofanoi 39%, real elios 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
silofanoi - real elios 0:0

57e minuut.
Righi is nu in balbezit. Righi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nania met een snelle inworp. Arcari geeft een lange en hoge pass. Zuffellato probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Venditto passt de bal met de wreef. Gerolimi is nu in balbezit. Collodi maakt een afschuwelijke overtreding. Collodi krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Daar is Gerolimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collodi speelt de bal door. Arcari rent richting de bal. Sarchi is nu in balbezit. Sarchi draait met de bal, schiet en ... Zuffellato kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Perillo geeft de bal voor. Scopa speelt de bal door. Tolomeo heeft problemen om de bal te vangen. Porcari is nu in balbezit. Porcari schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: silofanoi 51%, real elios 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
silofanoi - real elios 0:0