Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
G.S. Arco silofanoi
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 15
4 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 22
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
De Nunzio is nu in balbezit. Calcaterra verovert de bal door een tackle van achteren. Calcaterra passt de bal in één keer door. Tolomeo rent richting de bal. Tolomeo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G.S. Arco - silofanoi 0:1

18e minuut.
Sabelli is nu in balbezit. Porcari verovert de bal door een tackle van achteren. Porcari passt de bal zonder na te denken. Del Coiro is nu in balbezit. Del Coiro geeft de bal voor. Scavuzzo bokst de bal weg.

20e minuut.
Del Coiro probeert naar een medespeler te passen. Scopa is nu in balbezit. Sansoni begaat een overtreding. Sansoni krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Del Coiro met een sublieme pass. Sansoni probeert naar een medespeler te passen. De Nunzio met een sublieme pass. Tolomeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tolomeo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Esu is nu in balbezit. Venditto onderschept slim de pass. Venditto speelt de bal door. Tolomeo rent richting de bal. Tolomeo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Venditto verovert de bal door een tackle van achteren. Venditto geeft een hoge lob. Daar is Albanis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tolomeo is nu in balbezit. Tolomeo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
G.S. Arco - silofanoi 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.S. Arco 68%, silofanoi 32%.
G.S. Arco - silofanoi 0:2

49e minuut.
Del Coiro is nu in balbezit. Calcaterra onderschept slim de pass. De Nunzio schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag De Nunzio naar de kleedkamers voor een vroege douche.

55e minuut.
Cuzzocrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceolin bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Porcari zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Porcari naar de kleedkamers voor een vroege douche.

63e minuut.
Ceolin heeft problemen om de bal te vangen. Ceolin speelt de bal door. Dadda is nu in balbezit. Dadda schiet op doel. Righi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Klungelig pakt Scopa de bal. Scopa geeft een lange en hoge pass. Venditto is nu in balbezit. Gerolimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerolimi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Calcaterra rent richting de bal. Del Coiro verovert de bal door een tackle van achteren. Del Coiro speelt de bal door. Tolomeo rent richting de bal. Tolomeo schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ceolin geeft een lange en hoge pass. Scopa rent richting de bal. Scopa met een sublieme pass. Tolomeo is nu in balbezit. Tolomeo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
G.S. Arco - silofanoi 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: G.S. Arco 59%, silofanoi 41%.
G.S. Arco - silofanoi 0:3