Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dinamo cef A,C, Denti
Sweep Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 17.2
slecht Schieten waardeloos
hopeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Cersosimo kopt de bal weg. Piagentini is nu in balbezit. Placido tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Placido krijgt een gele kaart.

6e minuut.
Placido geeft de bal voor. Conversi bereikt de bal nog maar net als eerste. Conversi geeft een lange en hoge pass. Piagentini rent richting de bal. Piagentini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Cersosimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cersosimo passt de bal zonder na te denken. Aleppo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleppo geeft een hoge lob. Marchet probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Lapolla probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baldisserott bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Conversi ... Strafschop! Baldisserott raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Baldisserott kan niet meer verder spelen. Ferrilli komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Tortora neemt zijn aanloop. Parollo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo cef - A,C, Denti 0:1

38e minuut.
Marchet is nu in balbezit. Marchet geeft een hoge lob. Inworp. Calino met de inworp. Piagentini geeft een hoge lob. Ballatori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Cersosimo rent richting de bal. Cersosimo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dinamo cef - A,C, Denti 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo cef 40%, A,C, Denti 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dinamo cef - A,C, Denti 1:1

58e minuut.
Conversi is nu in balbezit. Conversi geeft een lange en hoge pass. Biferno kopt de bal weg. Piagentini is nu in balbezit. Piagentini draait met de bal, schiet en ... Ballatori kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

67e minuut.
Menichetti passt de bal in één keer door. Conversi is nu in balbezit. Conversi passt de bal zonder na te denken. Cersosimo is nu in balbezit. Cersosimo schiet op doel. Ballatori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Bugatti onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Agosti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iacchini rent richting de bal. Iacchini geeft de bal voor. Parollo bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo cef 48%, A,C, Denti 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dinamo cef - A,C, Denti 1:1