Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Imperator fc real elios
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Cascinu is nu in balbezit. Sarchi verovert de bal door een tackle van achteren. Inghilterra is nu in balbezit. Arcari verovert de bal door een tackle van achteren. Arcari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Arcari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zucchetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zucchetti wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

16e minuut.
Longis is nu in balbezit. Longis passt de bal in één keer door. Inghilterra bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcari onderschept slim de pass. Arcari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Cascinu met de inworp. Longis rent richting de bal. Longis geeft de bal voor. Klungelig pakt Pane de bal. Pane haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Collodi geeft een hoge lob. Perosio controleert de bal met de borst. Alinei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alinei krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Fazio heeft problemen om de bal te vangen. Arcari kopt de bal weg. Longis heeft problemen om de bal te vangen. Sarchi rent richting de bal. Sarchi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Collodi kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pane zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cacciavillani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciavillani schiet op doel. Chiappelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Cacciavillani is nu in balbezit. Cacciavillani passt de bal met de wreef. Tagliaferri bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciavillani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciavillani schiet op doel. Chiappelli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperator fc 39%, real elios 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Imperator fc - real elios 0:0

58e minuut.
Perosio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Arcari bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcari haalt uit met een fantastische trap. Sarchi krijgt zijn hoofd ertegen. Gaiti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Imperator fc - real elios 0:1

72e minuut.
Inghilterra bereikt de bal nog maar net als eerste. Inghilterra speelt de bal door. Daar is Cacciavillani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mottola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mottola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Imperator fc - real elios 1:1

75e minuut.
Inghilterra passt de bal met de wreef. Cacciavillani bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacciavillani passt de bal met de wreef. Mottola rent richting de bal. Mottola draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Longis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nania met een snelle inworp. Daar is Arcari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arcari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Imperator fc 58%, real elios 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Imperator fc - real elios 1:1