Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Curman FC Juventude
Normal Tactiek 451
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Toribio bereikt de bal nog maar net als eerste. Toribio geeft de bal voor. Boscariolo heeft problemen om de bal te vangen. Gianelli is nu in balbezit. Gianelli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Amadeo controleert de bal met de borst. Amadeo passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Monaco de bal. Monaco draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Carnovale de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Avanzi geeft een hoge lob. Gianelli is nu in balbezit. Gianelli met een sublieme pass. Carmella bereikt de bal nog maar net als eerste. Carmella haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Toribio rent richting de bal. Toribio speelt de bal door. Carmella rent richting de bal. Carmella haalt uit met een fantastische trap. Pettoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Inworp. Calamai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Monaco is nu in balbezit. Monaco draait met de bal, schiet en ... Laferrera kopt de bal weg. Stillanti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Gianelli passt de bal met de wreef. Boscariolo is nu in balbezit. Boscariolo met een sublieme pass. Carmella heeft problemen om de bal te vangen. Carmella draait met de bal, schiet en ... Pettoni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Curman - FC Juventude 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Curman 51%, FC Juventude 49%.
FC Curman - FC Juventude 0:1

57e minuut.
Monaco raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Marlia komt het veld opgelopen. Boscariolo met een snelle inworp. Gianelli rent richting de bal. Gianelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Matarrese rent richting de bal. Matarrese geeft de bal voor. Avanzi probeert de bal aan de voet te houden. Amadeo is nu in balbezit. Amadeo schiet op doel. Stillanti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Gianelli probeert naar een medespeler te passen. Valz is nu in balbezit. Amadeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Marlia rent richting de bal. Marlia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Curman - FC Juventude 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Curman 56%, FC Juventude 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Curman - FC Juventude 1:1