Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Peepoburgh Fc Red Pimonte
Normal Tactiek 343
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten zwak
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


13e minuut.
Simone speelt de bal door. Mei rent richting de bal. Rossini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mei onderschept slim de pass. Mei geeft een lange en hoge pass. Argirò probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Pisciello geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Michelazzo met de inworp. Petrosino bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosino geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Brugaletta is nu in balbezit. Filolungo is nu in balbezit. Filolungo passt de bal met de wreef. Simino rent richting de bal. Simino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Peepoburgh Fc - Red Pimonte 0:1

25e minuut.
Mei probeert naar een medespeler te passen. Simino is nu in balbezit. Brugaletta is nu in balbezit. Filolungo rent richting de bal. Filolungo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Ceccucci rent richting de bal. Ceccucci speelt de bal door. Rossini met een sublieme pass. Beozzo rent richting de bal. Beozzo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peepoburgh Fc 52%, Red Pimonte 48%.
Peepoburgh Fc - Red Pimonte 0:1

58e minuut.
Farinelli is nu in balbezit. Farinelli geeft de bal voor. Beozzo kan de bal niet met de borst controleren. Beozzo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Rossini bereikt de bal nog maar net als eerste. Mei bereikt de bal nog maar net als eerste. Mei passt de bal met de wreef. Brugaletta rent richting de bal. Brugaletta passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Peepoburgh Fc - Red Pimonte 0:2

83e minuut.
Filolungo rent richting de bal. Filolungo met een sublieme pass. Brugaletta probeert naar een medespeler te passen. Simino is nu in balbezit. Simino haalt uit met een fantastische trap. Argirò bokst de bal weg. Simone heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Klungelig pakt Zagaglia de bal. Farinelli rent richting de bal. Farinelli passt de bal in één keer door. Beozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Beozzo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Argirò met een harde bal richting middenveld. Michelazzo kopt de bal weg. Klungelig pakt Pisciello de bal. Beozzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Beozzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Peepoburgh Fc - Red Pimonte 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Peepoburgh Fc 48%, Red Pimonte 52%.
Peepoburgh Fc - Red Pimonte 1:2