Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jaco Fc FC Poncia
Normal Tactiek 451
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 20.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Abbiento kopt de bal weg. Porcu is nu in balbezit. Porcu met een sublieme pass. Dilecce is nu in balbezit. Dilecce draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Del Colombo rent richting de bal. Iacovitti rent richting de bal. Del Colombo bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Colombo schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Jaco Fc - FC Poncia 1:0

16e minuut.
Pagnozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernazza bereikt de bal nog maar net als eerste. Vernazza met een sublieme pass. Iacovitti bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacovitti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Pagnozzi kopt de bal weg. Daar is Sanguineti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porcu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Porcu krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Porcu is nu in balbezit. Porcu passt de bal in één keer door. Daar is Piccone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dilecce is nu in balbezit. Dilecce schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaco Fc 51%, FC Poncia 49%.
Jaco Fc - FC Poncia 1:0

50e minuut.
Piccone kan de bal niet met de borst controleren. Porcu verovert de bal door een tackle van achteren. Porcu probeert naar een medespeler te passen. Dilecce rent richting de bal. Dilecce haalt uit met een fantastische trap. Berveglieri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jaco Fc 63%, FC Poncia 37%.
Jaco Fc - FC Poncia 1:0