Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Curman Jaco Fc
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 16.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ruggiero heeft problemen om de bal te vangen. Monaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Monaco speelt de bal door. Amadeo is nu in balbezit. Amadeo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Curman - Jaco Fc 1:0

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laferrera met de inworp. Monaco met een sublieme pass. Amadeo rent richting de bal. Amadeo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Curman - Jaco Fc 2:0

14e minuut.
Calamai geeft een lange en hoge pass. Laferrera kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Salpietro de bal onder controle te krijgen. Amadeo is nu in balbezit. Amadeo draait met de bal, schiet en ... Berveglieri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Inworp. Brescia zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laferrera met een sublieme pass. Amadeo rent richting de bal. Amadeo haalt uit met een fantastische trap. Berveglieri bokst de bal weg.

30e minuut.
Brescia geeft een lange en hoge pass. Sanguineti probeert de bal met de borst te controleren. Monaco maakt een afschuwelijke overtreding. Sanguineti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sanguineti met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Matarrese bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Colombo onderschept slim de pass. Del Colombo geeft een lange en hoge pass. Vernazza is nu in balbezit. Vernazza geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Verona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Matarrese probeert naar een medespeler te passen. Amadeo rent richting de bal. Amadeo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Vernazza bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Laferrera met een snelle inworp. Monaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Monaco geeft een lange en hoge pass. Berveglieri bokst de bal weg. Amadeo springt en kopt de bal. Berveglieri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Curman - Jaco Fc 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Curman 42%, Jaco Fc 58%.
FC Curman - Jaco Fc 3:0

56e minuut.
Sanguineti geeft een hoge lob. Toribio is nu in balbezit. Iacovitti verovert de bal door een tackle van achteren. Iacovitti draait met de bal, schiet en ... Pettoni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Curman - Jaco Fc 3:1

66e minuut.
Calamai met de inworp. Monaco bereikt de bal nog maar net als eerste. Piloti is nu in balbezit. Monaco onderschept slim de pass. Monaco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Sanguineti is nu in balbezit. Monaco verovert de bal door een tackle van achteren. Monaco speelt de bal door. Amadeo is nu in balbezit. Amadeo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Curman - Jaco Fc 4:1

76e minuut.
Inworp. Laferrera met een snelle inworp. Sanguineti is nu in balbezit. Monaco verovert de bal door een tackle van achteren. Monaco geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Sanguineti is nu in balbezit. Monaco verovert de bal door een tackle van achteren. Amadeo is nu in balbezit. Amadeo schiet op doel. Berveglieri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Curman - Jaco Fc 5:1

89e minuut.
Bracchi probeert de bal met de borst te controleren. Laferrera rent richting de bal. Laferrera passt de bal in één keer door. Amadeo rent richting de bal. Amadeo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Curman 42%, Jaco Fc 58%.
FC Curman - Jaco Fc 5:1