Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barmario ForzaRona
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


2e minuut.
Inworp. Piovani met een snelle inworp. Belardinelli speelt de bal door. Merighetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Merighetti haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barmario - ForzaRona 0:1

5e minuut.
Daar is Cagnoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Argiolas verovert de bal door een tackle van achteren. Argiolas probeert naar een medespeler te passen. Uboldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Uboldi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Dell`Aia kopt de bal weg. Sapio heeft problemen om de bal te vangen. Deodato rent richting de bal. Sapio is nu in balbezit. Sapio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Belardinelli verovert de bal door een tackle van achteren. Belardinelli passt de bal zonder na te denken. Cillo is nu in balbezit. Merighetti onderschept slim de pass. Merighetti haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barmario - ForzaRona 0:2

29e minuut.
Mottin geeft een hoge lob. Daar is Amelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uboldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Uboldi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lentulo de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Salierno trapt de bal weg van het doel. Mottin kopt de bal weg. Deodato is nu in balbezit. Uboldi verovert de bal door een tackle van achteren. Uboldi haalt uit met een fantastische trap. Cipolletta bokst de bal weg.

45e minuut.
Sapio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapio geeft de bal voor. Cagnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Uboldi bereikt de bal nog maar net als eerste. Uboldi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barmario 37%, ForzaRona 63%.
Barmario - ForzaRona 0:2

65e minuut.
Dell`Aia rent richting de bal. Beltati verovert de bal door een tackle van achteren. Beltati probeert naar een medespeler te passen. Merighetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Merighetti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Belardinelli passt de bal met de wreef. Beltati bereikt de bal nog maar net als eerste. Beltati passt de bal met de wreef. Merighetti is nu in balbezit. Merighetti schiet op doel. Salierno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barmario - ForzaRona 0:3

74e minuut.
Cillo rent richting de bal. Cillo geeft een lange en hoge pass. Merlin kopt de bal weg. Sapio is nu in balbezit. Sapio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barmario - ForzaRona 1:3

82e minuut.
Merlin is nu in balbezit. Inworp. Merlin met de inworp. Sapio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapio schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barmario 49%, ForzaRona 51%.
Barmario - ForzaRona 1:3