Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Firenze VAED F.C.
442 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.4
waardeloos Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Feltrino haalt uit met een fantastische trap. Bagat met een sublieme pass. Perteghella kopt de bal weg. Feltrino is nu in balbezit. Feltrino haalt uit met een fantastische trap. Bagat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Affibiato geeft de bal voor. Autiero bereikt de bal nog maar net als eerste. Perteghella verovert de bal door een tackle van achteren. Feltrino rent richting de bal. Feltrino schiet op doel. Paal!

10e minuut.
Balsamini kan de bal niet met de borst controleren. Utzeri verovert de bal door een tackle van achteren. Utzeri passt de bal zonder na te denken. Stara is nu in balbezit. Stara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Balsamini probeert naar een medespeler te passen. Daar is Acampora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acampora passt de bal met de wreef. Feltrino is nu in balbezit. Feltrino schiet op doel. Bagat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Fontanazza is nu in balbezit. Feltrino verovert de bal door een tackle van achteren. Feltrino passt de bal in één keer door. Muraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia haalt uit met een fantastische trap. Bagat bokst de bal weg.

41e minuut.
Fontanazza passt de bal met de wreef. Perteghella speelt de bal door. Francica bereikt de bal nog maar net als eerste. Utzeri rent richting de bal. Utzeri draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Firenze - VAED F.C. 0:1

44e minuut.
Balsamini rent richting de bal. Guaragno verovert de bal door een tackle van achteren. Guaragno passt de bal in één keer door. Stara is nu in balbezit. Stara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Firenze 37%, VAED F.C. 63%.
Firenze - VAED F.C. 0:1

46e minuut.
Daar is Stara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muraglia rent richting de bal. Stara begaat een overtreding. Stara krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Utzeri is nu in balbezit. Stara heeft problemen om de bal te vangen. Utzeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Stara is nu in balbezit. Stara haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Francica rent richting de bal. Francica geeft een hoge lob. Feltrino kan de bal niet met de borst controleren. Feltrino schiet op doel. Bagat maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Firenze - VAED F.C. 1:1

62e minuut.
Masselli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Magistris komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Musumarra kopt de bal weg. Perteghella is nu in balbezit. Brizzolara tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brizzolara krijgt een gele kaart.

80e minuut.
Brizzolara met de inworp. Feltrino rent richting de bal. Feltrino met een sublieme pass. Muraglia rent richting de bal. Muraglia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tomiotti met een snelle inworp. Magistris bereikt de bal nog maar net als eerste. Magistris passt de bal in één keer door. Muraglia bereikt de bal nog maar net als eerste. Muraglia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Firenze 65%, VAED F.C. 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Firenze - VAED F.C. 1:1