Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A.S. Cesano Maderno Olimpik
Normal Tactiek 1
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Zirafi speelt de bal door. Divozzi rent richting de bal. Divozzi passt de bal in één keer door. Grossi is nu in balbezit. Grossi draait met de bal, schiet en ... Palazzini bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Cesano Maderno - Olimpik 0:1

11e minuut.
De Francesco is nu in balbezit. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio geeft een lange en hoge pass. Acciari rent richting de bal. Acciari haalt uit met een fantastische trap. Paal!

17e minuut.
Menicatti is nu in balbezit. Grossi is nu in balbezit. Grossi probeert naar een medespeler te passen. Divozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Divozzi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

24e minuut.
De Francesco geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ghigliano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Germini is nu in balbezit. Germini geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Germini speelt de bal door. Daar is Acciari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Converso probeert naar een medespeler te passen. Acciari bereikt de bal nog maar net als eerste. Acciari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Menicatti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Giulino rent richting de bal. Giulino passt de bal in één keer door. Divozzi is nu in balbezit. Divozzi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Cesano Maderno 63%, Olimpik 37%.
A.S. Cesano Maderno - Olimpik 0:1

48e minuut.
Mansani is nu in balbezit. Mansani speelt de bal door. Abrusci is nu in balbezit. Divozzi is nu in balbezit. Divozzi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Cesano Maderno - Olimpik 0:2

58e minuut.
Acciari bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginami legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Acciari is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Germini legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Sorbino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A.S. Cesano Maderno - Olimpik 1:2

70e minuut.
Ambrosio speelt de bal door. Acciari is nu in balbezit. Germini rent richting de bal. Acciari rent richting de bal. Acciari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ambrosio kopt de bal weg. Mansani probeert naar een medespeler te passen. Grossi probeert naar een medespeler te passen. Divozzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Divozzi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Ginami trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Menicatti de bal. Menicatti passt de bal zonder na te denken. Acciari is nu in balbezit. Acciari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Menicatti speelt de bal door. Acciari bereikt de bal nog maar net als eerste. Acciari passt de bal in één keer door. Germini heeft problemen om de bal te vangen. Germini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Mansani geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fausto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Germini is nu in balbezit. Germini schiet op doel. Sorbino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A.S. Cesano Maderno 30%, Olimpik 70%.
A.S. Cesano Maderno - Olimpik 1:2