Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpik VAED F.C.
1 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Guaragno kopt de bal weg. Klungelig pakt Foglia de bal. Foglia speelt de bal door. Stara is nu in balbezit. Stara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpik - VAED F.C. 0:1

17e minuut.
De Francesco passt de bal in één keer door. Divozzi rent richting de bal. Divozzi passt de bal in één keer door. Giulino bereikt de bal nog maar net als eerste. Giulino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Converso met een sublieme pass. Grossi rent richting de bal. Grossi probeert naar een medespeler te passen. Divozzi rent richting de bal. Divozzi schiet op doel. Bagat bokst de bal weg.

23e minuut.
Spaghi geeft een hoge lob. Converso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stara is nu in balbezit. Stara haalt uit met een fantastische trap. Sorbino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpik - VAED F.C. 0:2

29e minuut.
Utzeri is nu in balbezit. Cicu verovert de bal door een tackle van achteren. De Francesco rent richting de bal. Stara verovert de bal door een tackle van achteren. Stara draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

32e minuut.
Grossi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brizzolara. Grossi raakt geblesseerd tijdens het duel. De Francesco zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Divozzi krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Autiero de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpik - VAED F.C. 1:2

34e minuut.
Spaghi probeert naar een medespeler te passen. Stara is nu in balbezit. De Francesco rent richting de bal. Stara is nu in balbezit. Stara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpik 55%, VAED F.C. 45%.
Olimpik - VAED F.C. 1:2

64e minuut.
Utzeri is nu in balbezit. Utzeri passt de bal in één keer door. Stara rent richting de bal. Stara haalt uit met een fantastische trap. Converso probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sorbino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpik - VAED F.C. 1:3

67e minuut.
Brizzolara bereikt de bal nog maar net als eerste. De Francesco onderschept slim de pass. Guaragno is nu in balbezit. De Francesco verovert de bal door een tackle van achteren. De Francesco geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Ginami bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginami geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Foglia met de inworp. Utzeri geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpik 49%, VAED F.C. 51%.
Olimpik - VAED F.C. 1:3