Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pentima FC Mohicani
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Scandelli met een sublieme pass. Trimarco rent richting de bal. Trimarco geeft de bal voor. Mirtini rent richting de bal. Mirtini geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Buoni heeft problemen om de bal te vangen. Carolfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Perazzoli begaat een overtreding. Perazzoli krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Catto is nu in balbezit. Catto geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Epifanio de bal. Cerrino rent richting de bal. Cerrino draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Trimarco onderschept slim de pass. Buoni rent richting de bal. De Franceschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Buoni rent richting de bal. Buoni schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Perazzoli geeft de bal voor. Inworp. Masciotta met de inworp. Catto bereikt de bal nog maar net als eerste. Catto geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Catto met een sublieme pass. Carolfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Trimarco zijn tegenspeler op de grond. Trimarco krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Trimarco met een sublieme pass. Klungelig pakt Masciotta de bal. Masciotta geeft een lange en hoge pass. De Franceschi rent richting de bal. De Franceschi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bettiga met een sublieme pass. Daar is Caiazzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mirtini speelt de bal door. Pazzo rent richting de bal. Pazzo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pentima FC 54%, Mohicani 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pentima FC - Mohicani 0:0

54e minuut.
De Franceschi onderschept slim de pass. Buoni rent richting de bal. Buoni passt de bal zonder na te denken. Bettiga rent richting de bal. Cerrino onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Mirtini probeert naar een medespeler te passen. Caiazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Scandelli maakt een afschuwelijke overtreding. Scandelli krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Carolfi geeft de bal voor. Inworp. Trimarco met de inworp. Rezoagli heeft problemen om de bal te vangen. Rezoagli geeft een lange en hoge pass. Inzaghi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pentima FC 34%, Mohicani 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pentima FC - Mohicani 0:0