Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Firenze U.C. SAMPDORIA
442 Tactiek BOBBYGOAL
33% Balbezit 67%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 54
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 48.4
unsatisfactory Schieten formidable
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen good


3e minuut.
Klungelig pakt Magistris de bal. Mezheiko is nu in balbezit. Mezheiko geeft de bal voor. Marcellis rent richting de bal. Marcellis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Affibiato geeft een lange en hoge pass. Bogers bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogers passt de bal zonder na te denken. Staneković kan de bal niet met de borst controleren. Staneković draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

9e minuut.
Bobeico raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Skadarka komt het veld opgelopen.

9e minuut.
Balsamini kopt de bal weg. Mezheiko is nu in balbezit. Skadarka is nu in balbezit. Skadarka schiet op doel. Bravaccini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Firenze - U.C. SAMPDORIA 0:1

13e minuut.
Skadarka probeert naar een medespeler te passen. Staneković is nu in balbezit. Marcellis is nu in balbezit. Marcellis schiet op doel. Bravaccini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Mezheiko passt de bal zonder na te denken. Maiorana rent richting de bal. Maiorana passt de bal zonder na te denken. Marcellis rent richting de bal. Marcellis schiet op doel. Bravaccini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Firenze - U.C. SAMPDORIA 0:2

17e minuut.
Feltrino met een sublieme pass. Muraglia is nu in balbezit. Muraglia passt de bal zonder na te denken. Marcellis bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Skadarka kan de bal niet met de borst controleren. Skadarka passt de bal met de wreef. Staneković is nu in balbezit. Staneković draait met de bal, schiet en ... Bravaccini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Firenze - U.C. SAMPDORIA 0:3

24e minuut.
Klungelig pakt Staneković de bal. Balsamini onderschept slim de pass. Marcellis onderschept slim de pass. Staneković bereikt de bal nog maar net als eerste. Staneković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Firenze - U.C. SAMPDORIA 0:4

25e minuut.
Francica geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marcellis met een snelle inworp. Staneković is nu in balbezit. Staneković schiet op doel. Paal!

27e minuut.
Magistris verovert de bal door een tackle van achteren. Magistris probeert naar een medespeler te passen. Balsamini bereikt de bal nog maar net als eerste. Staneković onderschept slim de pass. Staneković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bravaccini met een harde bal richting middenveld. Marcellis kopt de bal weg. Staneković bereikt de bal nog maar net als eerste. Staneković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Güçlütürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Güçlütürk probeert naar een medespeler te passen. Marcellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Marcellis de bal. Marcellis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Inworp. Marcellis met de inworp. Staneković is nu in balbezit. Staneković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Firenze - U.C. SAMPDORIA 0:5

37e minuut.
Perteghella is nu in balbezit. Staneković onderschept slim de pass. Marcellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcellis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Firenze - U.C. SAMPDORIA 0:6

40e minuut.
Bravaccini met een sublieme pass. Skadarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skadarka passt de bal zonder na te denken. Staneković is nu in balbezit. Staneković draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Staneković bereikt de bal nog maar net als eerste. Staneković passt de bal met de wreef. Bogers is nu in balbezit. Daar is Marcellis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marcellis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Francica geeft een hoge lob. Inworp. Marcellis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Staneković rent richting de bal. Staneković haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Skadarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skadarka geeft een lange en hoge pass. Staneković rent richting de bal. Staneković haalt uit met een fantastische trap. Balsamini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bravaccini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Firenze - U.C. SAMPDORIA 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Firenze 80%, U.C. SAMPDORIA 20%.
Firenze - U.C. SAMPDORIA 0:7

47e minuut.
Staneković onderschept slim de pass. Arcaro schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Staneković raakt geblesseerd tijdens het duel. Güçlütürk zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Skadarka krijgt zijn hoofd ertegen. Bravaccini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

48e minuut.
Arcaro geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marcellis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Staneković rent richting de bal. Staneković geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Staneković passt de bal in één keer door. Bogers bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogers speelt de bal door. Klungelig pakt Marcellis de bal. Marcellis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bravaccini trapt de bal weg. Staneković rent richting de bal. Marcellis is nu in balbezit. Marcellis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Tomiotti bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomiotti geeft de bal voor. Mezheiko met een sublieme pass. Marcellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcellis schiet op doel. Paal!

56e minuut.
Skadarka geeft een hoge lob. Marcellis kan de bal niet met de borst controleren. Marcellis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Staneković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staneković draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Firenze - U.C. SAMPDORIA 0:8

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bravaccini trapt de bal weg. Marcellis kopt de bal weg. Staneković rent richting de bal. Staneković schiet op doel. Bravaccini bokst de bal weg. Klungelig pakt Arcaro de bal. Balsamini bereikt de bal nog maar net als eerste. Marcellis verovert de bal door een tackle van achteren. Marcellis schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Marcellis rent richting de bal. Staneković is nu in balbezit. Staneković schiet op doel. Bravaccini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Daar is Skadarka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mezheiko is nu in balbezit. Mezheiko probeert naar een medespeler te passen. Staneković is nu in balbezit. Staneković draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Firenze - U.C. SAMPDORIA 0:9

62e minuut.
Daar is Muraglia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staneković bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Marcellis de bal. Staneković is nu in balbezit. Staneković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Firenze - U.C. SAMPDORIA 0:10

63e minuut.
Muraglia probeert naar een medespeler te passen. Feltrino rent richting de bal. Skadarka verovert de bal door een tackle van achteren. Skadarka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bravaccini trapt de bal weg van het doel. Perteghella kopt de bal weg. Balsamini speelt de bal door. Skadarka heeft problemen om de bal te vangen. Skadarka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Firenze - U.C. SAMPDORIA 0:11

68e minuut.
Magistris met een sublieme pass. Apreutesei met een sublieme pass. Mezheiko rent richting de bal. Skadarka rent richting de bal. Skadarka draait met de bal, schiet en ... Bravaccini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Firenze - U.C. SAMPDORIA 0:12

71e minuut.
Bogers rent richting de bal. Bogers passt de bal zonder na te denken. Skadarka is nu in balbezit. Skadarka draait met de bal, schiet en ... Bravaccini werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Firenze - U.C. SAMPDORIA 0:13

72e minuut.
Staneković is nu in balbezit. Staneković passt de bal zonder na te denken. Skadarka rent richting de bal. Skadarka draait met de bal, schiet en ... Bravaccini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Firenze - U.C. SAMPDORIA 0:14

74e minuut.
Skadarka speelt de bal door. Staneković rent richting de bal. Staneković passt de bal in één keer door. Marcellis rent richting de bal. Marcellis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bravaccini werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Bravaccini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Staneković rent richting de bal. Staneković passt de bal zonder na te denken. Marcellis rent richting de bal. Marcellis haalt uit met een fantastische trap. Bravaccini probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Skadarka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Staneković bereikt de bal nog maar net als eerste. Balsamini legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Staneković is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Staneković legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Firenze - U.C. SAMPDORIA 0:15

79e minuut.
Apreutesei met een snelle inworp. Skadarka is nu in balbezit. Skadarka passt de bal in één keer door. Staneković is nu in balbezit. Staneković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Staneković draait met de bal, schiet en ... Bravaccini probeert naar een medespeler te passen. Mezheiko probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Skadarka de bal. Skadarka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Perteghella probeert naar een medespeler te passen. Staneković rent richting de bal. Staneković passt de bal in één keer door. Marcellis rent richting de bal. Marcellis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Firenze - U.C. SAMPDORIA 0:16

90e minuut.
Staneković is nu in balbezit. Staneković geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tomiotti de bal. Skadarka rent richting de bal. Skadarka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Firenze 89%, U.C. SAMPDORIA 11%.
Firenze - U.C. SAMPDORIA 0:16