Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barmario Mohicani
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 19.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Klungelig pakt Buoni de bal. Buoni met een sublieme pass. Klungelig pakt Cillo de bal. De Franceschi is nu in balbezit. De Franceschi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Catto bereikt de bal nog maar net als eerste. Catto passt de bal zonder na te denken. Masciotta is nu in balbezit. Uboldi verovert de bal door een tackle van achteren. Uboldi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Inzaghi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Ginestrari bereikt de bal nog maar net als eerste. Sapio rent richting de bal. Sapio passt de bal zonder na te denken. Uboldi rent richting de bal. Uboldi schiet op doel. Inzaghi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Cerrino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dell`Aia rent richting de bal. Buoni onderschept slim de pass. Buoni haalt uit met een fantastische trap. Salierno probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barmario - Mohicani 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barmario 53%, Mohicani 47%.
Barmario - Mohicani 0:1

57e minuut.
Cerrino rent richting de bal. Cerrino probeert naar een medespeler te passen. De Franceschi rent richting de bal. De Franceschi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barmario - Mohicani 0:2

73e minuut.
Caiazzo probeert de bal aan de voet te houden. Merlin is nu in balbezit. Merlin passt de bal met de wreef. Uboldi rent richting de bal. Uboldi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barmario - Mohicani 1:2

75e minuut.
Cagnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Masciotta rent richting de bal. Cagnoli begaat een overtreding. Cagnoli krijgt een gele kaart. Masciotta roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Masciotta kan niet meer verder spelen. Rezzoagli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barmario 49%, Mohicani 51%.
Barmario - Mohicani 1:2