Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pentima FC A.S. Cesano Maderno
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Menicatti met een sublieme pass. Ghigliano is nu in balbezit. Ghigliano passt de bal met de wreef. Acciari bereikt de bal nog maar net als eerste. Acciari draait met de bal, schiet en ... Di Bari bokst de bal weg. Epifanio kopt de bal weg. Perazzoli heeft problemen om de bal te vangen. Gasperoni rent richting de bal. Gasperoni haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Lemma geeft een lange en hoge pass. Perazzoli kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Menicatti de bal onder controle te krijgen. Pazzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Mirtini is nu in balbezit. Mirtini geeft de bal voor. Trimarco probeert de bal aan de voet te houden. Scandelli rent richting de bal. Scandelli schiet op doel. Paal!

34e minuut.
Menicatti is nu in balbezit. Menicatti geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bettiga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mirtini geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Perazzoli rent richting de bal. Gasperoni rent richting de bal. Gasperoni passt de bal in één keer door. Acciari bereikt de bal nog maar net als eerste. Acciari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Fausto bereikt de bal nog maar net als eerste. Rezoagli onderschept slim de pass. Rezoagli geeft een lange en hoge pass. Acciari rent richting de bal. Acciari haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pentima FC 42%, A.S. Cesano Maderno 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pentima FC - A.S. Cesano Maderno 0:0

64e minuut.
Menicatti geeft de bal voor. Ghigliano rent richting de bal. Bettiga begaat een overtreding. Bettiga krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pentima FC 36%, A.S. Cesano Maderno 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pentima FC - A.S. Cesano Maderno 0:0