Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rhegion 730 FC CERAMICHE CANEGRATE
Normal Tactiek gipsi
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 37.4
weak Schieten very good
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Klungelig pakt Santin de bal. Santin met een sublieme pass. Pasikowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chanos de bal. Chanos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion 730 FC - CERAMICHE CANEGRATE 0:1

8e minuut.
Daar is Donnini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pasikowski speelt de bal door. Zocco rent richting de bal. Liturgista onderschept slim de pass. Liturgista schiet op doel. Petruzzo bokst de bal weg.

10e minuut.
Pacciello met een snelle inworp. Pasikowski rent richting de bal. Pasikowski met een sublieme pass. Chandak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion 730 FC - CERAMICHE CANEGRATE 0:2

14e minuut.
Pacciello bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirto is nu in balbezit. Mirto passt de bal zonder na te denken. Liturgista bereikt de bal nog maar net als eerste. Liturgista haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Inworp. Pacciello met een snelle inworp. Altamura bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasikowski onderschept slim de pass. Pasikowski geeft de bal voor. Petruzzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Pasikowski geeft een hoge lob. Chanos probeert de bal aan de voet te houden. Liturgista bereikt de bal nog maar net als eerste. Liturgista schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion 730 FC - CERAMICHE CANEGRATE 0:3

29e minuut.
Pacciello rent richting de bal. Pacciello passt de bal zonder na te denken. La Marca bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandak onderschept slim de pass. Chandak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Pacciello onderschept slim de pass. Pacciello probeert naar een medespeler te passen. La Marca is nu in balbezit. Chandak verovert de bal door een tackle van achteren. Chandak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Pacciello is nu in balbezit. Pacciello passt de bal zonder na te denken. Chandak bereikt de bal nog maar net als eerste. Liturgista is nu in balbezit. Liturgista draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Liturgista probeert naar een medespeler te passen. Chanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandak schiet op doel. Petrocco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rhegion 730 FC 77%, CERAMICHE CANEGRATE 23%.
Rhegion 730 FC - CERAMICHE CANEGRATE 0:3

47e minuut.
Pasikowski geeft een lange en hoge pass. Brutto kopt de bal weg. Petrocco heeft problemen om de bal te vangen. Chandak is nu in balbezit. Chandak draait met de bal, schiet en ... Petruzzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
Zocco geeft een hoge lob. Mrożek kopt de bal weg. Pasikowski probeert naar een medespeler te passen. Chandak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandak schiet op doel. Petruzzo bokst de bal weg. Chanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Chanos is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Pacciello rent richting de bal. Pacciello geeft een hoge lob. Chandak is nu in balbezit. Chandak schiet op doel. Na een snelle pass probeert Petrocco de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion 730 FC - CERAMICHE CANEGRATE 0:4

54e minuut.
Liturgista haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Petrocco de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pacciello zal de hoekschop nemen. Chanos springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Pacciello met een snelle inworp. Pasikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pasikowski geeft de bal voor. Chandak bereikt de bal nog maar net als eerste. Chandak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Chanos onderschept slim de pass. Chanos speelt de bal door. Chandak heeft problemen om de bal te vangen. Chandak schiet op doel. Petruzzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Pasikowski passt de bal met de wreef. Chandak is nu in balbezit. Chandak passt de bal in één keer door. Liturgista is nu in balbezit. Liturgista haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Daar is Chandak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chandak passt de bal zonder na te denken. Chanos rent richting de bal. Chanos schiet op doel. Petruzzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion 730 FC - CERAMICHE CANEGRATE 0:5

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Marcianesi met een snelle inworp. Pasikowski is nu in balbezit. Pasikowski geeft een hoge lob. Liturgista springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rhegion 730 FC 82%, CERAMICHE CANEGRATE 18%.
Rhegion 730 FC - CERAMICHE CANEGRATE 0:5