Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Luppinazza Titan Athletic
Normal Tactiek 352
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 22.1
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


15e minuut.
Lazzaro rent richting de bal. Bisti is nu in balbezit. Bisti probeert naar een medespeler te passen. Tovagliari is nu in balbezit. Tovagliari haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Bisti speelt de bal door. Mazzara rent richting de bal. Mazzara probeert naar een medespeler te passen. Rimondini rent richting de bal. Rimondini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Tovagliari rent richting de bal. Tovagliari met een sublieme pass. Adelucci rent richting de bal. Ghergo onderschept slim de pass. Ghergo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Gambini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimondini onderschept slim de pass. Rimondini passt de bal zonder na te denken. Franciosi rent richting de bal. Franciosi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Mietto trapt de bal weg. Mardegan rent richting de bal. Rimondini tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rimondini krijgt een gele kaart. Mardegan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

43e minuut.
Daar is Fant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capecchi is nu in balbezit. Bisti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Capecchi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

44e minuut.
Mardegan kopt de bal weg. Adelucci probeert de bal met de borst te controleren. Ghergo onderschept slim de pass. Ghergo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Luppinazza - Titan Athletic 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luppinazza 50%, Titan Athletic 50%.
Luppinazza - Titan Athletic 0:1

62e minuut.
Franciosi probeert de bal aan de voet te houden. Mandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciosi schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Fellet probeert naar een medespeler te passen. Ghergo is nu in balbezit. Lazzaro maakt een afschuwelijke overtreding. Lazzaro krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Mardegan probeert naar een medespeler te passen. Fellet bereikt de bal nog maar net als eerste. Fellet passt de bal in één keer door. Ghergo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghergo geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luppinazza 49%, Titan Athletic 51%.
Luppinazza - Titan Athletic 0:1