Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
reggina calcio Luppinazza
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 16.8
average Schieten weak
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Corbetta is nu in balbezit. Baronio rent richting de bal. Baronio passt de bal met de wreef. Sementa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sementa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
reggina calcio - Luppinazza 1:0

16e minuut.
Baronio kopt de bal weg. Lazzaro bereikt de bal nog maar net als eerste. Cipolloni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cipolloni krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Bisti rent richting de bal. Cipolloni onderschept slim de pass. Cipolloni met een sublieme pass. Baronio bereikt de bal nog maar net als eerste. Baronio draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Sereno geeft een lange en hoge pass. Sementa bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Fant zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Fant naar de kleedkamers voor een vroege douche.

35e minuut.
Adelucci onderschept slim de pass. Adelucci geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cipolloni met de inworp. Baronio geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Rimondini passt de bal zonder na te denken. Mazzanti Viendalmare bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciosi onderschept slim de pass. Franciosi haalt uit met een fantastische trap. Lomasto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reggina calcio 54%, Luppinazza 46%.
reggina calcio - Luppinazza 1:0

46e minuut.
Franciosi heeft problemen om de bal te vangen. Franciosi passt de bal in één keer door. Bisti bereikt de bal nog maar net als eerste. Sementa is nu in balbezit. Sementa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
reggina calcio - Luppinazza 2:0

52e minuut.
Grechi heeft problemen om de bal te vangen. Massenti rent richting de bal. Massenti met een sublieme pass. Sementa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sementa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Sereno met een sublieme pass. Rimondini rent richting de bal. Rimondini passt de bal zonder na te denken. Franciosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Franciosi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Massenti speelt de bal door. Baronio bereikt de bal nog maar net als eerste. Baronio draait met de bal, schiet en ... Sementa springt en kopt de bal. Pavoni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: reggina calcio 46%, Luppinazza 54%.
reggina calcio - Luppinazza 2:0