Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real montenegro Lino Banfield
ts Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
84% Spel op eigen helft 16%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 20.5
redelijk Schieten matig
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Petrozzo is nu in balbezit. Petrozzo speelt de bal door. Daar is Fauri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fauri haalt uit met een fantastische trap. Lăzărescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real montenegro - Lino Banfield 0:1

7e minuut.
Mondino speelt de bal door. Boutin rent richting de bal. Boutin passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
real montenegro - Lino Banfield 0:2

17e minuut.
Pasi passt de bal met de wreef. Cervellero rent richting de bal. Cervellero passt de bal met de wreef. Mondino rent richting de bal. Mondino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Di Tosto kopt de bal weg. Fauri rent richting de bal. Boutin is nu in balbezit. Fauri onderschept slim de pass. Fauri haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
real montenegro - Lino Banfield 0:3

33e minuut.
Di Tosto met een sublieme pass. Pasi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mondino met een sublieme pass. Ghiselli rent richting de bal. Ghiselli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Di Tosto rent richting de bal. Boutin is nu in balbezit. Boutin met een sublieme pass. Ghiselli is nu in balbezit. Ghiselli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Fauri is nu in balbezit. Fauri passt de bal zonder na te denken. Ghiselli is nu in balbezit. Ghiselli haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Fauri is nu in balbezit. Fauri passt de bal zonder na te denken. Ghiselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiselli haalt uit met een fantastische trap. Lăzărescu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real montenegro - Lino Banfield 0:4

40e minuut.
Vispo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fauri rent richting de bal. Sĩ Hoàng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fauri raakt geblesseerd tijdens het duel. Fauri met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real montenegro 88%, Lino Banfield 12%.
real montenegro - Lino Banfield 0:4

55e minuut.
Fauri is nu in balbezit. Fauri passt de bal in één keer door. Ghiselli rent richting de bal. Ghiselli draait met de bal, schiet en ... Lăzărescu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Brancaleone geeft een lange en hoge pass. Inworp. Di Tosto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vispo is nu in balbezit. Vispo geeft de bal voor. Lăzărescu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ghiselli is nu in balbezit. Ghiselli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Salvalalio rent richting de bal. Salvalalio met een sublieme pass. Di Tosto rent richting de bal. Ghiselli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiselli haalt uit met een fantastische trap. Lăzărescu bokst de bal weg. Salvalalio bereikt de bal nog maar net als eerste. Salvalalio draait met de bal, schiet en ... Lăzărescu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
real montenegro - Lino Banfield 0:5

69e minuut.
Manin trapt de bal weg van het doel. Fauri kopt de bal weg. Boutin bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghiselli onderschept slim de pass. Ghiselli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real montenegro 81%, Lino Banfield 19%.
real montenegro - Lino Banfield 0:5