Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
US Massese 1919 Rhegion 730 FC
salva 2 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
17 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 19.5
goed Schieten zwak
goed Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Van Assche kan de bal niet met de borst controleren. Altamura rent richting de bal. Altamura passt de bal met de wreef. Tacchino is nu in balbezit. Tacchino draait met de bal, schiet en ... Voordeckers bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
US Massese 1919 - Rhegion 730 FC 0:1

6e minuut.
Potasiński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. La Marca rent richting de bal. Frontiera is nu in balbezit. Potasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Potasiński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Brutto is nu in balbezit. Lami onderschept slim de pass. Lami geeft een lange en hoge pass. Potasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Potasiński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
US Massese 1919 - Rhegion 730 FC 1:1

28e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Jóna neemt de hoekschop. Zocco heeft problemen om de bal te vangen. Potasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Potasiński haalt uit met een fantastische trap. Petruzzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
US Massese 1919 - Rhegion 730 FC 2:1

43e minuut.
Van Assche met een sublieme pass. Klungelig pakt Potasiński de bal. Pezzera begaat een overtreding. Pezzera krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Massese 1919 33%, Rhegion 730 FC 67%.
US Massese 1919 - Rhegion 730 FC 2:1

48e minuut.
Zocco rent richting de bal. Van Assche bereikt de bal nog maar net als eerste. Van Assche passt de bal met de wreef. Potasiński rent richting de bal. Potasiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
US Massese 1919 - Rhegion 730 FC 3:1

59e minuut.
Van Assche geeft een hoge lob. Brutto kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Zocco de bal onder controle te krijgen. Frontiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontiera schiet op doel. Paal!

61e minuut.
Jóna is nu in balbezit. Jóna geeft een lange en hoge pass. Brutto kopt de bal weg. Daar is Lami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lami geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt Jóna de bal. Jóna geeft een lange en hoge pass. Daar is La Marca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Potasiński rent richting de bal. Potasiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Daar is Van Assche, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Altamura probeert naar een medespeler te passen. Brutto bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontiera is nu in balbezit. Frontiera draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Potasiński is nu in balbezit. Frontiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Potasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Frontiera rent richting de bal. Frontiera haalt uit met een fantastische trap. Petruzzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Massese 1919 - Rhegion 730 FC 4:1

72e minuut.
Van Assche is nu in balbezit. Frontiera is nu in balbezit. Van Assche met een sublieme pass. Potasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Potasiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Zocco kopt de bal weg. Lami speelt de bal door. Frontiera is nu in balbezit. Frontiera speelt de bal door. Potasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Petruzzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Potasiński rent richting de bal. Potasiński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US Massese 1919 - Rhegion 730 FC 5:1

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Petruzzo trapt de bal weg. Van Assche probeert naar een medespeler te passen. Frontiera rent richting de bal. Frontiera schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Massese 1919 25%, Rhegion 730 FC 75%.
US Massese 1919 - Rhegion 730 FC 5:1