Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Luppinazza Dork City FC
Normal Tactiek 352
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 23.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Candussio geeft de bal voor. Giacomi onderschept slim de pass. Corbetta kopt de bal weg. Klungelig pakt Arbizzoni de bal. Arbizzoni geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Fordiani rent richting de bal. Caraus bereikt de bal nog maar net als eerste. Fordiani is nu in balbezit. Caraus is nu in balbezit. Caraus draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Caraus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bisti is nu in balbezit. Caraus onderschept slim de pass. Arbizzoni rent richting de bal. Arbizzoni passt de bal in één keer door. Paal! Fordiani rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luppinazza - Dork City FC 0:1

30e minuut.
Rimondini passt de bal zonder na te denken. Lazzaro rent richting de bal. Lazzaro geeft een lange en hoge pass. Fordiani heeft problemen om de bal te vangen. Fordiani haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Pavoni met een harde bal richting middenveld. Baldone heeft problemen om de bal te vangen. Rimondini speelt de bal door. Franciosi rent richting de bal. Franciosi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luppinazza 65%, Dork City FC 35%.
Luppinazza - Dork City FC 0:1

63e minuut.
Candussio rent richting de bal. Candussio geeft een hoge lob. Giacomi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fordiani rent richting de bal. Fordiani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Ciavattini probeert naar een medespeler te passen. Bisti is nu in balbezit. Bisti geeft de bal voor. Franciosi is nu in balbezit. Franciosi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Lazzaro rent richting de bal. Lazzaro passt de bal in één keer door. Verolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazzara verovert de bal door een tackle van achteren. Mazzara draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luppinazza 48%, Dork City FC 52%.
Luppinazza - Dork City FC 0:1