Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CERAMICHE CANEGRATE Lino Banfield
gipsi Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
24% Spel op eigen helft 76%
20 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
33.6 gemiddelde waardering 21.2
good Schieten average
adequate Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Di Tosto passt de bal met de wreef. Galle bereikt de bal nog maar net als eerste. Galle passt de bal met de wreef. Liturgista rent richting de bal. Liturgista draait met de bal, schiet en ... Manin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Ghiselli is nu in balbezit. Pasikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pasikowski passt de bal met de wreef. Galle rent richting de bal. Galle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CERAMICHE CANEGRATE - Lino Banfield 1:0

12e minuut.
Chanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanos passt de bal zonder na te denken. Liturgista is nu in balbezit. Liturgista draait met de bal, schiet en ... Manin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CERAMICHE CANEGRATE - Lino Banfield 2:0

16e minuut.
Vogiatzakis trapt de bal weg van het doel. Pacciello kopt de bal weg. Pasi heeft problemen om de bal te vangen. Galle bereikt de bal nog maar net als eerste. Galle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Chanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanos passt de bal met de wreef. Galle heeft problemen om de bal te vangen. Galle draait met de bal, schiet en ... Manin maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CERAMICHE CANEGRATE - Lino Banfield 3:0

39e minuut.
Manin met een sublieme pass. Pasikowski kopt de bal weg. Galle rent richting de bal. Chanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Chanos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Manin trapt de bal weg van het doel. Pasikowski rent richting de bal. Pasikowski probeert naar een medespeler te passen. Galle heeft problemen om de bal te vangen. Galle schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pacciello geeft de bal voor. Chanos rent richting de bal. Chanos probeert naar een medespeler te passen. Galle rent richting de bal. Galle haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CERAMICHE CANEGRATE - Lino Banfield 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CERAMICHE CANEGRATE 27%, Lino Banfield 73%.
CERAMICHE CANEGRATE - Lino Banfield 4:0

48e minuut.
Salvalalio controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Donnini maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cervellero kopt de bal weg. Liturgista rent richting de bal. Liturgista schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CERAMICHE CANEGRATE - Lino Banfield 5:0

51e minuut.
Santin geeft een lange en hoge pass. Liturgista kopt de bal weg. Klungelig pakt De Domicis de bal. Galle bereikt de bal nog maar net als eerste. Galle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CERAMICHE CANEGRATE - Lino Banfield 6:0

55e minuut.
Galle bereikt de bal nog maar net als eerste. Galle probeert naar een medespeler te passen. Chanos is nu in balbezit. Chanos draait met de bal, schiet en ... Cervellero probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CERAMICHE CANEGRATE - Lino Banfield 7:0

63e minuut.
Pacciello rent richting de bal. Pacciello geeft een lange en hoge pass. Liturgista rent richting de bal. Liturgista haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert De Domicis de bal onder controle te krijgen. Manin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Cervellero geeft de bal voor. Inworp. Pacciello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pasikowski rent richting de bal. Pasikowski geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Tripi onderschept slim de pass. Tripi geeft een lange en hoge pass. Cervellero heeft problemen om de bal te vangen. Galle is nu in balbezit. Galle draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Rio Branco geeft de bal voor. De Domicis kopt de bal weg. Cervellero controleert de bal met de borst. Chanos rent richting de bal. Chanos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CERAMICHE CANEGRATE 21%, Lino Banfield 79%.
CERAMICHE CANEGRATE - Lino Banfield 7:0