Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rhegion 730 FC real montenegro
Normal Tactiek ts
56% Balbezit 44%
21% Spel op eigen helft 79%
18 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 41.3
average Schieten adequate
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Pezzera onderschept slim de pass. Pezzera probeert naar een medespeler te passen. Tacchino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tacchino draait met de bal, schiet en ... Lăzărescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Brandelli geeft de bal voor. Ziravello bereikt de bal nog maar net als eerste. Sĩ Hoàng rent richting de bal. Ziravello verovert de bal door een tackle van achteren. Ziravello draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lăzărescu trapt de bal weg. Mondino kopt de bal weg. Altamura rent richting de bal. Altamura draait met de bal, schiet en ... Lăzărescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion 730 FC - real montenegro 1:0

8e minuut.
Brancaleone rent richting de bal. Brancaleone geeft een hoge lob. Pezzera probeert naar een medespeler te passen. Tacchino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tacchino haalt uit met een fantastische trap. Lăzărescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Sĩ Hoàng rent richting de bal. Altamura onderschept slim de pass. Altamura geeft een lange en hoge pass. Tacchino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tacchino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion 730 FC - real montenegro 2:0

18e minuut.
Doeltrap. Petruzzo trapt de bal weg van het doel. Altamura kopt de bal weg. Tacchino rent richting de bal. Tacchino haalt uit met een fantastische trap. Lăzărescu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Altamura draait met de bal, schiet en ... Brandelli kopt de bal weg. Tacchino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tacchino draait met de bal, schiet en ... Lăzărescu probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

27e minuut.
Boutin is nu in balbezit. Altamura verovert de bal door een tackle van achteren. Altamura speelt de bal door. Tacchino rent richting de bal. Tacchino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mondino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondino passt de bal met de wreef. Tacchino rent richting de bal. Tacchino haalt uit met een fantastische trap. Lăzărescu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion 730 FC - real montenegro 3:0

35e minuut.
La Marca bereikt de bal nog maar net als eerste. La Marca probeert naar een medespeler te passen. Zocco rent richting de bal. Mondino onderschept slim de pass. Mondino draait met de bal, schiet en ... Petruzzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Pezzera kopt de bal weg. Tacchino rent richting de bal. Tacchino passt de bal zonder na te denken. Brancaleone met een sublieme pass. Klungelig pakt Lăzărescu de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rhegion 730 FC 27%, real montenegro 73%.
Rhegion 730 FC - real montenegro 3:0

61e minuut.
Altamura rent richting de bal. Sĩ Hoàng is nu in balbezit. Altamura tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Altamura krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Sĩ Hoàng raakt geblesseerd tijdens het duel. Sĩ Hoàng zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Zocco kopt de bal weg. Boutin rent richting de bal. Altamura onderschept slim de pass. Altamura draait met de bal, schiet en ... Lăzărescu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tacchino springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion 730 FC - real montenegro 4:0

66e minuut.
Petrocco heeft problemen om de bal te vangen. Petrocco passt de bal in één keer door. La Marca bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondino is nu in balbezit. Mondino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rhegion 730 FC - real montenegro 4:1

85e minuut.
Altamura passt de bal met de wreef. Boutin bereikt de bal nog maar net als eerste. Tacchino onderschept slim de pass. Tacchino passt de bal met de wreef. Lăzărescu speelt de bal door. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rhegion 730 FC 16%, real montenegro 84%.
Rhegion 730 FC - real montenegro 4:1