Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mi Corigliano Lino Banfield
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Pasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maso onderschept slim de pass. Maso passt de bal zonder na te denken. Baldiraghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldiraghi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mi Corigliano - Lino Banfield 1:0

9e minuut.
Petrozzo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Piattella met een snelle inworp. Maso bereikt de bal nog maar net als eerste. Maso draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Urraci kopt de bal weg. Bardoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bardoni speelt de bal door. Baldiraghi is nu in balbezit. Baldiraghi haalt uit met een fantastische trap. Manin bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Mi Corigliano - Lino Banfield 2:0

17e minuut.
Fauri geeft de bal voor. Vispo is nu in balbezit. Ghiselli is nu in balbezit. Ghiselli draait met de bal, schiet en ... Arcidiaco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Mi Corigliano - Lino Banfield 2:1

22e minuut.
Salvalalio kopt de bal weg. Ghiselli heeft problemen om de bal te vangen. Fauri is nu in balbezit. Fauri haalt uit met een fantastische trap. Salvalalio heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mi Corigliano - Lino Banfield 2:2

26e minuut.
Cusimano is nu in balbezit. Bardoni is nu in balbezit. Met opzet legt Fauri zijn tegenspeler op de grond. Fauri krijgt een gele kaart. Bardoni raakt geblesseerd tijdens het duel. Cusimano zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Manin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Baldiraghi bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrozzo verovert de bal door een tackle van achteren. Maso is nu in balbezit. Baldiraghi rent richting de bal. Baldiraghi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mi Corigliano - Lino Banfield 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mi Corigliano 56%, Lino Banfield 44%.
Mi Corigliano - Lino Banfield 3:2

62e minuut.
Petrozzo kopt de bal weg. Klungelig pakt Coeli de bal. Bardoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauri verovert de bal door een tackle van achteren. Fauri geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Di Tosto rent richting de bal. Cusimano is nu in balbezit. Cusimano probeert naar een medespeler te passen. Maso rent richting de bal. Maso haalt uit met een fantastische trap. Manin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Arcidiaco niet meer kan verder spelen. Domicoli komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Bardoni geeft een lange en hoge pass. Inworp. Salvalalio met de inworp. Fauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fauri geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ghiselli krijgt zijn hoofd ertegen. Domicoli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mi Corigliano - Lino Banfield 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mi Corigliano 60%, Lino Banfield 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mi Corigliano - Lino Banfield 3:3