Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Cosacchia CORVI
mio433 Tactiek TEST1
58% Balbezit 42%
35% Spel op eigen helft 65%
28 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 40.4
very good Schieten good
good Passen good
good Verdedigen good


7e minuut.
Chatrný probeert naar een medespeler te passen. Muito Bom kopt de bal weg. Vasilev is nu in balbezit. Vasilev haalt uit met een fantastische trap. Chatrný probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Seyirten bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazăr legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Seyirten is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Seyirten legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Chatrný werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - CORVI 1:0

13e minuut.
Kalajdžisalihović kan de bal niet met de borst controleren. Bonadei probeert naar een medespeler te passen. Szyszka kopt de bal weg. Vasilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Mazzochin kopt de bal weg. Lazović heeft problemen om de bal te vangen. Jůza bereikt de bal nog maar net als eerste. Butteri probeert naar een medespeler te passen. Bonadei heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Cosacchia - CORVI 1:1

17e minuut.
Mâţea geeft een hoge lob. Seyirten is nu in balbezit. Muito Bom probeert naar een medespeler te passen. Vasilev is nu in balbezit. Vasilev haalt uit met een fantastische trap. Paal!

21e minuut.
Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâţea geeft een lange en hoge pass. Vasilev rent richting de bal. Vasilev haalt uit met een fantastische trap. Chatrný probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - CORVI 2:1

27e minuut.
Carmelo kan de bal niet met de borst controleren. Butteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Butteri passt de bal zonder na te denken. Muito Bom geeft een hoge lob. Vasilev springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - CORVI 3:1

31e minuut.
Lazăr geeft een lange en hoge pass. Butteri probeert naar een medespeler te passen. Antkowiak met een sublieme pass. Vasilev is nu in balbezit. Vasilev haalt uit met een fantastische trap. Chatrný probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Antkowiak speelt de bal door. Vasilev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ivanov. Ivanov krijgt een gele kaart. Vasilev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Seyirten wilt de vrije trap nemen. Daar is Bernizzoni, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mâţea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâţea passt de bal zonder na te denken. Chatrný verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Mândruleanu heeft problemen om de bal te vangen. Mândruleanu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Patti met een snelle inworp. Mâţea geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Daar is Mazzochin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muito Bom is nu in balbezit. Muito Bom speelt de bal door. Vasilev heeft problemen om de bal te vangen. Vasilev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Jůza kopt de bal weg. Vasilev heeft problemen om de bal te vangen. Mazzochin bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilev onderschept slim de pass. Vasilev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kalajdžisalihović bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak is nu in balbezit. Antkowiak passt de bal zonder na te denken. Vasilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cosacchia 31%, CORVI 69%.
FC Cosacchia - CORVI 3:1

46e minuut.
Muito Bom met een sublieme pass. Daar is Seyirten, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lazăr maakt een afschuwelijke overtreding. Lazăr krijgt een gele kaart.

51e minuut.
Butteri geeft een lange en hoge pass. Bernizzoni probeert de bal met de borst te controleren. Antkowiak rent richting de bal. Antkowiak geeft de bal voor. Seyirten springt en kopt de bal. Chatrný probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Daar is Mazzochin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muito Bom bereikt de bal nog maar net als eerste. Muito Bom geeft een lange en hoge pass. Vasilev controleert de bal met de borst. Vasilev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Cosacchia - CORVI 4:1

56e minuut.
Antkowiak met een sublieme pass. Seyirten is nu in balbezit. Seyirten passt de bal in één keer door. Daar is Vasilev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasilev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Butteri passt de bal zonder na te denken. Antkowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Antkowiak passt de bal in één keer door. Vasilev is nu in balbezit. Vasilev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Vasilev kopt de bal weg. Seyirten rent richting de bal. Seyirten passt de bal met de wreef. Muito Bom rent richting de bal. Muito Bom draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Daar is Antkowiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mâţea rent richting de bal. Mâţea passt de bal met de wreef. Seyirten bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyirten haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Mândruleanu onderschept slim de pass. Mândruleanu passt de bal zonder na te denken. Mazzochin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Carmelo de bal. Carmelo schiet op doel. Bonadei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Mazzochin rent richting de bal. Seyirten rent richting de bal. Seyirten speelt de bal door. Vasilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Lazović passt de bal in één keer door. Vasilev is nu in balbezit. Vasilev passt de bal met de wreef. Mâţea heeft problemen om de bal te vangen. Mâţea haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Antkowiak probeert naar een medespeler te passen. Mâţea rent richting de bal. Mâţea passt de bal zonder na te denken. Vasilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilev draait met de bal, schiet en ... Chatrný bokst de bal weg.

90e minuut.
Lazović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazović geeft de bal voor. Antkowiak kopt de bal weg. Vasilev is nu in balbezit. Vasilev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Cosacchia 39%, CORVI 61%.
FC Cosacchia - CORVI 4:1