Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GOLEADOR Classica Lanusei
Normal Tactiek 3.4.3
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 30.8
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Klungelig pakt Di Prinzio de bal. Di Prinzio probeert naar een medespeler te passen. Cattunar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cattunar schiet op doel. Dottarelli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Zandonini geeft de bal voor. Tallevi kopt de bal weg. Banella heeft problemen om de bal te vangen. Banella haalt uit met een fantastische trap. Bufalini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLEADOR - Classica Lanusei 0:1

8e minuut.
Di Prinzio met een sublieme pass. Klungelig pakt Eleuteri de bal. Di Prinzio is nu in balbezit. Banella verovert de bal door een tackle van achteren. Banella draait met de bal, schiet en ... Bufalini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Tallevi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tallevi passt de bal zonder na te denken. Aversano bereikt de bal nog maar net als eerste. Banella onderschept slim de pass. Banella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLEADOR - Classica Lanusei 0:2

15e minuut.
Lo Buglio is nu in balbezit. Dimattia bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarich bereikt de bal nog maar net als eerste. Dimattia verovert de bal door een tackle van achteren. Dimattia schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Dottarelli trapt de bal weg. Niezbędny kopt de bal weg. Dimattia rent richting de bal. Banella is nu in balbezit. Banella schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLEADOR - Classica Lanusei 0:3

19e minuut.
Carfora heeft problemen om de bal te vangen. Sembenico met een sublieme pass. Banella is nu in balbezit. Banella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLEADOR - Classica Lanusei 0:4

32e minuut.
Sembenico bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarich is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dimattia. Dimattia krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Ghini speelt de bal door. Clarich rent richting de bal. Ghini probeert naar een medespeler te passen. Dimattia rent richting de bal. Dimattia haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Eleuteri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zandonini onderschept slim de pass. Zandonini passt de bal zonder na te denken. Battelli is nu in balbezit. Battelli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Lo Buglio passt de bal zonder na te denken. Daar is Tallevi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tallevi speelt de bal door. Dimattia rent richting de bal. Dimattia haalt uit met een fantastische trap. Bufalini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOLEADOR 51%, Classica Lanusei 49%.
GOLEADOR - Classica Lanusei 0:4

68e minuut.
Baggio met een sublieme pass. Banella bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tango. Banella is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Banella wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Banella is nu in balbezit. Aversano tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Banella raakt geblesseerd tijdens het duel. Banella met een snel genomen vrije trap. Battelli rent richting de bal. Battelli haalt uit met een fantastische trap. Bufalini probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLEADOR - Classica Lanusei 0:5

76e minuut.
Baggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Carfora bereikt de bal nog maar net als eerste. Carfora geeft een lange en hoge pass. Banella bereikt de bal nog maar net als eerste. Banella haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLEADOR - Classica Lanusei 0:6

79e minuut.
Cattunar passt de bal met de wreef. Niezbędny speelt de bal door. Dimattia bereikt de bal nog maar net als eerste. Banella is nu in balbezit. Banella haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Niezbędny raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tognarelli komt het veld opgelopen. Baggio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Di Prinzio bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Prinzio schiet op doel. Dottarelli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Clarich bereikt de bal nog maar net als eerste. Clarich geeft de bal voor. Specogna probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Di Prinzio rent richting de bal. Di Prinzio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Battelli is nu in balbezit. Battelli passt de bal zonder na te denken. Lo Buglio bereikt de bal nog maar net als eerste. Banella onderschept slim de pass. Banella haalt uit met een fantastische trap. Bufalini bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOLEADOR 53%, Classica Lanusei 47%.
GOLEADOR - Classica Lanusei 0:6