Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gotham Utd Anvedi
433 Tactiek 4-3-3 ali
49% Balbezit 51%
66% Spel op eigen helft 34%
0 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 23
zwak Schieten hopeloos
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


21e minuut.
Paduli geeft de bal voor. Inworp. Tota met een snelle inworp. Randazzo is nu in balbezit. Randazzo haalt uit met een fantastische trap. Cilia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. La Gamba bereikt de bal nog maar net als eerste. La Gamba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gotham Utd - Anvedi 0:1

24e minuut.
Paduli geeft de bal voor. Buitenspel voor Tognetti. Goede buitenspelval van de verdediging. Hanzelka maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. La Gamba rent richting de bal. La Gamba haalt uit met een fantastische trap. Cilia bokst de bal weg.

39e minuut.
Frau neemt vlug de vrije trap. Ianni rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van La Gamba. Ianni moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ianni kan niet meer verder spelen. Serpico komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gotham Utd 63%, Anvedi 37%.
FC Gotham Utd - Anvedi 0:1

78e minuut.
Terracciano kopt de bal weg. Daar is Allescia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Serpico speelt de bal door. Terracciano rent richting de bal. Terracciano geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Tota is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tota zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meneghini bereikt de bal nog maar net als eerste. Meneghini geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Doeltrap. Cilia met een harde bal richting middenveld. Allescia kopt de bal weg. La Gamba rent richting de bal. La Gamba schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gotham Utd - Anvedi 0:2

89e minuut.
Garibaldi speelt de bal door. Saligoi heeft problemen om de bal te vangen. Garibaldi is nu in balbezit. La Gamba rent richting de bal. La Gamba draait met de bal, schiet en ... Cilia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gotham Utd - Anvedi 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gotham Utd 68%, Anvedi 32%.
FC Gotham Utd - Anvedi 0:3