Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Full House BRINFIGHTERS
Normal Tactiek CowMiOff
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 31
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 35.3
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen matig


2e minuut.
Passatore probeert de bal aan de voet te houden. Dalheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalheim passt de bal met de wreef. Marais rent richting de bal. Marais haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Full House - BRINFIGHTERS 0:1

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rolando met een snelle inworp. Heun bereikt de bal nog maar net als eerste. Heun geeft een hoge lob. Moksnes krijgt zijn hoofd ertegen. Frontiera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Heun geeft een hoge lob. Moksnes kopt de bal weg. Marais is nu in balbezit. Marais schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Aleksiev speelt de bal door. Rolando geeft een lange en hoge pass. Marais bereikt de bal nog maar net als eerste. Marais draait met de bal, schiet en ... Frontiera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Full House - BRINFIGHTERS 0:2

17e minuut.
Larva is nu in balbezit. Larva passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mombelli de bal. Marais is nu in balbezit. Marais draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Rolando geeft de bal voor. Marais rent richting de bal. Marais passt de bal in één keer door. Moksnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Moksnes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Passatore heeft problemen om de bal te vangen. Dalheim is nu in balbezit. Dalheim passt de bal zonder na te denken. Moksnes is nu in balbezit. Moksnes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Moksnes is nu in balbezit. Moksnes passt de bal met de wreef. Mombelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Marais verovert de bal door een tackle van achteren. Marais schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Rolando is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rongioletti. Rolando raakt geblesseerd tijdens het duel. Rolando zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Moksnes is nu in balbezit. Moksnes draait met de bal, schiet en ... Frontiera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Mombelli is nu in balbezit. Rolando onderschept slim de pass. Rolando met een sublieme pass. Marais is nu in balbezit. Marais draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Moksnes rent richting de bal. Moksnes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Tagliati probeert de bal met de borst te controleren. Heun bereikt de bal nog maar net als eerste. Heun passt de bal met de wreef. Marais rent richting de bal. Marais draait met de bal, schiet en ... Frontiera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Moksnes rent richting de bal. Moksnes schiet op doel. Frontiera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Marais rent richting de bal. Marais haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Full House - BRINFIGHTERS 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Full House 58%, BRINFIGHTERS 42%.
Full House - BRINFIGHTERS 0:3

48e minuut.
Douglas bereikt de bal nog maar net als eerste. Douglas speelt de bal door. Marais is nu in balbezit. Moksnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Moksnes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Heun met een snelle inworp. Marais bereikt de bal nog maar net als eerste. Marais draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Taravello de bal onder controle te krijgen. Frontiera probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Heun bereikt de bal nog maar net als eerste. Boccaccio verovert de bal door een tackle van achteren. Boccaccio probeert naar een medespeler te passen. Moksnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Moksnes schiet op doel. De bal raakt de paal. Frontiera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Heun rent richting de bal. Heun geeft een lange en hoge pass. Moksnes rent richting de bal. Moksnes draait met de bal, schiet en ... Frontiera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Full House - BRINFIGHTERS 0:4

62e minuut.
Tagliati trapt de bal weg. Rolando kopt de bal weg. Heun met een sublieme pass. Marais rent richting de bal. Marais draait met de bal, schiet en ... Frontiera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Taravello rent richting de bal. Marais is nu in balbezit. Marais haalt uit met een fantastische trap. Frontiera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Full House - BRINFIGHTERS 0:5

65e minuut.
Garbarino met een sublieme pass. Dalheim rent richting de bal. Dalheim passt de bal zonder na te denken. Moksnes heeft problemen om de bal te vangen. Moksnes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Douglas geeft de bal voor. Rolando rent richting de bal. Rolando geeft een lange en hoge pass. Marais rent richting de bal. Marais schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Aleksiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksiev geeft een hoge lob. Moksnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Moksnes de bal. Moksnes draait met de bal, schiet en ... Frontiera bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Full House - BRINFIGHTERS 0:6

75e minuut.
Dalheim met de inworp. Heun bereikt de bal nog maar net als eerste. Heun met een sublieme pass. Marais bereikt de bal nog maar net als eerste. Marais schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Lettieri is nu in balbezit. Rolando onderschept slim de pass. Rolando probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Marais de bal. Marais haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Full House - BRINFIGHTERS 0:7

86e minuut.
Passatore met een sublieme pass. Heun speelt de bal door. Klungelig pakt Marais de bal. Moksnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Moksnes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Full House - BRINFIGHTERS 0:8

87e minuut.
Dalheim speelt de bal door. Lettieri met een sublieme pass. Klungelig pakt Mombelli de bal. Marais bereikt de bal nog maar net als eerste. Marais haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Full House - BRINFIGHTERS 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Full House 76%, BRINFIGHTERS 24%.
Full House - BRINFIGHTERS 0:9