Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GOLEADOR FC Cosacchia
Normal Tactiek mio433
38% Balbezit 62%
76% Spel op eigen helft 24%
0 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 44.3
zwak Schieten goed
zwak Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


4e minuut.
Muito Bom met een sublieme pass. Cappelletto rent richting de bal. Cappelletto passt de bal met de wreef. Vasilev rent richting de bal. Vasilev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tango trapt de bal weg van het doel. Muito Bom kopt de bal weg. Daar is Vasilev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasilev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Bufalini trapt de bal weg van het doel. Muito Bom heeft problemen om de bal te vangen. Muito Bom speelt de bal door. Vasilev is nu in balbezit. Vasilev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muito Bom met een snelle inworp. Cappelletto met een sublieme pass. Vasilev rent richting de bal. Vasilev haalt uit met een fantastische trap. Bufalini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Bufalini trapt de bal weg. Muito Bom kopt de bal weg. Pogna controleert de bal met de borst. Cappelletto rent richting de bal. Cappelletto draait met de bal, schiet en ... Bufalini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vasilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLEADOR - FC Cosacchia 0:1

13e minuut.
Di Prinzio heeft problemen om de bal te vangen. Di Prinzio passt de bal met de wreef. Cappelletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cappelletto haalt uit met een fantastische trap. Vasilev maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLEADOR - FC Cosacchia 0:2

16e minuut.
Szyszka is nu in balbezit. Szyszka passt de bal zonder na te denken. Kalajdžisalihović geeft een hoge lob. Vasilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLEADOR - FC Cosacchia 0:3

19e minuut.
Cappelletto geeft een lange en hoge pass. Antkowiak kopt de bal weg. Klungelig pakt Mâţea de bal. Mâţea draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tango de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Lo Buglio rent richting de bal. Antkowiak verovert de bal door een tackle van achteren. Antkowiak met een sublieme pass. Vasilev is nu in balbezit. Vasilev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Sembenico is nu in balbezit. Vasilev verovert de bal door een tackle van achteren. Vasilev passt de bal in één keer door. Cappelletto rent richting de bal. Cappelletto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Muito Bom probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cappelletto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cappelletto speelt de bal door. Vasilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Sembenico is nu in balbezit. Cappelletto rent richting de bal. Cappelletto speelt de bal door. Vasilev rent richting de bal. Vasilev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Sembenico met een sublieme pass. Antkowiak is nu in balbezit. Antkowiak speelt de bal door. Vasilev rent richting de bal. Vasilev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLEADOR - FC Cosacchia 0:4

33e minuut.
Daar is Mâţea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mâţea passt de bal met de wreef. Vasilev heeft problemen om de bal te vangen. Vasilev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GOLEADOR - FC Cosacchia 0:5

38e minuut.
Vasilev is nu in balbezit. Vasilev passt de bal in één keer door. Mâţea heeft problemen om de bal te vangen. Mâţea haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Baggio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazović speelt de bal door. Muito Bom speelt de bal door. Vasilev is nu in balbezit. Vasilev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOLEADOR 77%, FC Cosacchia 23%.
GOLEADOR - FC Cosacchia 0:5

53e minuut.
Tango rent richting de bal. Mâţea onderschept slim de pass. Vasilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLEADOR - FC Cosacchia 0:6

56e minuut.
Antkowiak speelt de bal door. Muito Bom probeert naar een medespeler te passen. Vasilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilev haalt uit met een fantastische trap. Bufalini maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLEADOR - FC Cosacchia 0:7

59e minuut.
Muito Bom speelt de bal door. Antkowiak met een sublieme pass. Szyszka geeft een lange en hoge pass. Vasilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kalajdžisalihović is nu in balbezit. Kalajdžisalihović geeft een lange en hoge pass. Cappelletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Cappelletto draait met de bal, schiet en ... Bufalini maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLEADOR - FC Cosacchia 0:8

70e minuut.
Patti rent richting de bal. Patti geeft een lange en hoge pass. Vasilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLEADOR - FC Cosacchia 0:9

73e minuut.
Clarich passt de bal zonder na te denken. Antkowiak heeft problemen om de bal te vangen. Antkowiak met een sublieme pass. Klungelig pakt Mâţea de bal. Mâţea geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Antkowiak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Vasilev de bal. Vasilev passt de bal met de wreef. Mâţea rent richting de bal. Mâţea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Muito Bom met een snelle inworp. Szyszka rent richting de bal. Szyszka passt de bal zonder na te denken. Vasilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasilev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Muito Bom draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Bufalini met een harde bal richting middenveld. Cappelletto is nu in balbezit. Cappelletto geeft de bal voor. Bufalini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Butteri heeft problemen om de bal te vangen. Butteri met een sublieme pass. Daar is Vasilev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasilev draait met de bal, schiet en ... Bufalini probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GOLEADOR - FC Cosacchia 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GOLEADOR 75%, FC Cosacchia 25%.
GOLEADOR - FC Cosacchia 0:10