Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Innominabili BRINFIGHTERS
naz Svizzera Tactiek CowMiOff
41% Balbezit 59%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 6
17.7 gemiddelde waardering 32.4
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Douglas is nu in balbezit. Douglas geeft een lange en hoge pass. Marais bereikt de bal nog maar net als eerste. Marais draait met de bal, schiet en ... Tanzillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Innominabili - BRINFIGHTERS 0:1

16e minuut.
Marais geeft de bal voor. Pace kopt de bal weg. Barile probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marais rent richting de bal. Marais schiet op doel. Tanzillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Bartolomeo kopt de bal weg. Douglas rent richting de bal. Douglas geeft een lange en hoge pass. Marais rent richting de bal. Marais schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Buranelli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dellaporta met de inworp. Santella is nu in balbezit. Santella geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Santella bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolando verovert de bal door een tackle van achteren. Rolando met een sublieme pass. Marais bereikt de bal nog maar net als eerste. Marais schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Dalheim verovert de bal door een tackle van achteren. Dalheim probeert naar een medespeler te passen. Moksnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Moksnes draait met de bal, schiet en ... Tanzillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Innominabili - BRINFIGHTERS 0:2

44e minuut.
Heun onderschept slim de pass. Heun passt de bal in één keer door. Marais rent richting de bal. Marais draait met de bal, schiet en ... Tanzillo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Innominabili 65%, BRINFIGHTERS 35%.
Innominabili - BRINFIGHTERS 0:2

52e minuut.
Roviscalli trapt de bal weg van het doel. Heun kopt de bal weg. Rolando bereikt de bal nog maar net als eerste. Marais is nu in balbezit. Marais haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Heun bereikt de bal nog maar net als eerste. Heun geeft een lange en hoge pass. Marais krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Poma rent richting de bal. Marais verovert de bal door een tackle van achteren. Marais passt de bal zonder na te denken. Moksnes rent richting de bal. Moksnes schiet op doel. Paal! Klungelig pakt Dalheim de bal. Dalheim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Innominabili - BRINFIGHTERS 0:3

58e minuut.
Klungelig pakt Mairou de bal. Marais onderschept slim de pass. Moksnes rent richting de bal. Moksnes schiet op doel. Tanzillo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Marais bereikt de bal nog maar net als eerste. Marais haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Garbarino is nu in balbezit. Garbarino geeft een hoge lob. Moksnes kopt de bal weg. Marais is nu in balbezit. Marais schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Innominabili - BRINFIGHTERS 0:4

76e minuut.
Rolando kopt de bal weg. Marais rent richting de bal. Marais geeft een lange en hoge pass. Moksnes krijgt zijn hoofd ertegen. Tanzillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Innominabili - BRINFIGHTERS 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Innominabili 61%, BRINFIGHTERS 39%.
Innominabili - BRINFIGHTERS 0:5