Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PSG Molteno Full House
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


16e minuut.
Mombelli kopt de bal weg. Larva is nu in balbezit. Motteran begaat een overtreding. Motteran krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Larva verovert de bal door een tackle van achteren. Larva passt de bal zonder na te denken. Lo Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Nero draait met de bal, schiet en ... Petralia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PSG Molteno - Full House 0:1

21e minuut.
Boccaccio bereikt de bal nog maar net als eerste. Boccaccio speelt de bal door. Daar is Detti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garella verovert de bal door een tackle van achteren. Garella geeft een lange en hoge pass. Barzizza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

26e minuut.
Lettieri passt de bal zonder na te denken. Motteran bereikt de bal nog maar net als eerste. Rongioletti schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rongioletti krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Petralia geeft een lange en hoge pass. Taravello geeft een lange en hoge pass. Daar is Telese, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lo Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. Lo Nero draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Lo Nero is nu in balbezit. Rongioletti rent richting de bal. Lo Nero rent richting de bal. Rongioletti bereikt de bal nog maar net als eerste. Rongioletti haalt uit met een fantastische trap. Barzizza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSG Molteno 67%, Full House 33%.
PSG Molteno - Full House 0:1

51e minuut.
Passatore met een sublieme pass. Lettieri rent richting de bal. Lettieri passt de bal met de wreef. Anelli is nu in balbezit. Anelli schiet op doel. Frontiera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Boccaccio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Fiacco komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Klungelig pakt Scibetta de bal. Scibetta geeft een hoge lob. Daar is Taravello, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anelli rent richting de bal. Anelli schiet op doel. Frontiera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PSG Molteno 48%, Full House 52%.
PSG Molteno - Full House 0:1